Filmparódiával büntet a pornóipar – Star Trix

Ha kedvend van kufircolni, dögös rosszlányok várnak:


parodiaA Distributor Antigua Pictures jóvoltából a pornópiacon a napokban debütált a legújabb Star Trek XXX paródia, a Star Trix: Deep Penetration (Mély behatolás). David Peskin, a forgalmazó cég értékesítési igazgatója az AVN-nek elárulta, hogy a felnőtt film piacra dobását határozottan arra az időpontra tervezték, amikor a legújabb Star Trek-et vetítik a mozik. Bár előre számítottak a sikerre, a blogokat és a visszajelzéseket olvasgatva még őket is meglepte, hogy mekkora érdeklődés övezi a pornófilmet is. A filmelőzetest elnézve minket is.
Bár a produkciót olyan nevekkel próbálják eladni, mint például Taylor Starr, Ryder Skye, Jack Lawrence és Alex Gunz, Danny Wilde, vagy éppen Michael Milan, a fajok közti keveredésre (dugásra) kihegyezett történet inkább szimplán csak röhejes lett, mint erotikus. (Nem mintha ez utóbbi kifejezést bármikor is használhattuk volna a Muffia produkciókra)
Az aktus kezdete után pár perccel például szemmel láthatóan kopik a zöld festék Jayden Jaymes puncijáról – azért mekkora szerencse már, hogy Taylor Starr barna nemi szerve nem produkál (nem produkálhat) hasonló kiábrándító pillanatokat. És ez még mindig csak egy a sok közül. A trailer megtekinthető itt, a rövid bejátszás után pedig kíváncsiak vagyunk arra, hogy a Muffin olvasói mennyire értékelik a pornóparódiákat.

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! - A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

Vélemény, hozzászólás?