Lefejezték az emberrablók a 19 éves csinos lányt!

Emberkereskedők megbízásából megkínoztak, majd lefejeztek egy fiatal nőt egy másik szeme láttára az Egyesült Államokban. A szemtanú egy 20 éves nő volt, akit elmondása szerint elrabolt egy bűnözőkből álló csoport, majd arra kényszerítették, hogy végignézze a 19 éves Carina Saunders halálát. A lányt előbb brutálisan megkínozták, majd lefejezték. A megcsonkított holttestet később egy katonai zsákban találták meg, amelyet egy kisbolt hátsó udvarán hagytak az elkövetők.

Úgy tudni, a fiatal lány rendszeres metamfetamin, marihuana és ecstasy fogyasztó volt, amit az említett bűnöző csoporttól szerzett – de az általuk elkövetett bűntényekben nem vett részt. Az emberkereskedők „találomra” választották ki áldozatukat, hogy megfélemlítsék és együttműködésre kényszerítsék a másik nőt – írja a brit Daily Mail.
A rendőrség úgy tudja, a 20 éves nő tartozott valamivel az emberkereskedőknek, de azok nem voltak megelégedve azzal, amit kaptak. A nyomozás jelenleg is folyik, a hatóságok újabb tanúk felbukkanására számítanak.

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! - A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!