Polanski meztelenül fotózta és megerőszakolta a 13 éves lányt

samantha_geimerAmikor Samantha megérkezett e helyszínre, a rendező pezsgővel traktálta és drogokat adott neki – mondta a lány az esküdteknek. Ezután meztelenül fotózta egy kádban, majd annak ellenére, hogy ő ellenállt, szexuális kapcsolatra kényszerítette – hangzott a lány tanúvallomása. Egy 2003-ban adott interjúban Samantha így fogalmazott: “Azt mondtam: nem, nem akarok bemenni (a fürdőszobába). Nem, nem akarom ezt csinálni”. Aztán így folytatta: “egyedül voltunk, és nem tudtam, mi történne, ha rosszul lennék. De aztán miután ellenálltam, azt gondoltam, nos jó, ha az megtörténne, akkor hazatérhetnék”.
Miután Samantha Geimer szüleinek feljelentésére Polanskit letartóztatták, az akkor 43 éves rendező bűnösnek vallotta magát fiatalkorúval való “tiltott szexuális kapcsolat” létesítésében (a nemi erőszakot Polanski tagadta, szerinte a lány egyetértett), és másfél hónapot börtönben töltött.
1978 január végén, mikor úgy érezte, az fenyegeti, hogy ismét rács mögé kerül az ügyben, Polanski repülőre ült és Franciaországba távozott. Azóta is ott élt.
Samantha Geimer sokszor elmondta azóta, milyen undort érzett, amikor újra és újra el kellett mondania a történteket a rendőrségen, majd a bíróság előtt. Ezután meztelenül fotózta egy kádban, majd annak ellenére, hogy ő ellenállt, szexuális kapcsolatra kényszerítette – hangzott a lány tanúvallomása. Egy 2003-ban adott interjúban Samantha így fogalmazott: “Azt mondtam: nem, nem akarok bemenni (a fürdőszobába). Nem, nem akarom ezt csinálni”. Aztán így folytatta: “egyedül voltunk, és nem tudtam, mi történne, ha rosszul lennék. De aztán miután ellenálltam, azt gondoltam, nos jó, ha az megtörténne, akkor hazatérhetnék”. Tovább a teljes cikkre

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! - A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

Vélemény, hozzászólás?