Tereskova a pináját és a melleit is megmutatta a Szigeten!

tereskova_szoros_pinajaA Sziget sohasem szigorú dresszkódjáról volt híres, de az még a fesztivál közönségét is meglepte, hogy Tereskova testszínű bugyiban, a spanyol Ska-P zenekar pedig egy szál fecskében szórakoztatott. Nehéz lesz felülmúlni a Sziget Fesztivál első két napját az egyhetes buli további fellépőinek. A szervezők nem spóroltak a sztárokkal: már az első nap világklasszisok koncertjei között válogathattak a kilátogatók.
Szerdán, a fesztivál hivatalos első napján a ska- és a punkzenéé volt a főszerep. A sziget Nagyszínpadán délután hat órakor a Ska-P nevű madridi banda csapott a húrok közé, spanyol nyelven népszerűsítve az anarchiát és Palesztina felszabadításának ügyét. Az est fő műsorszámának a hetvenes évek végén alakult Madness együttes bizonyult. A brit banda veterán zenészei fergeteges bulit rendeztek több mint tíz évvel ezelőtti dalaikból a nagyrészt külföldiekből álló közönségnek. A csütörtöki, második napon már egész más zenei világ szórakoztatta a „szigetelőket”. A legendás Iron Maiden mellett a legtöbb magyart vonzó Faithless lépett színpadra. A house és elektronikus dallamokat játszó londoni együttes híres slágereit egy emberként énekelte a mintegy ötvenezres tömeg.
Éjjel tízkor Tereskova összetéveszthetetlen hangja az illatos a pinám c dalban törte meg a szünet rövid csendjét. Az énekesnő a szokottnál is nyitottabb volt az Open-Civil Színpadon: kibukkanó, fedetlen szőrös pináját is megcsodálhatták az első sorokban álló műélvezők, mert egy váratlan ötlettől vezérelve letolta szoknyáját és bugyiját is. Tereskova olyan képpel is előállt korábban, hogy Árpa Attila hátulról megbassza.
– A bugyimat egy kedves rajongóm kérésére toltam le, teljesen spontán. A színpadon imádok rosszalkodni, sőt arra is mindig ügyelek, hogy növesszek egy kis hónaljszőrt a koncertekre – árulta el villantásának körülményeit az énekesnő, azt is kifejtette, hogy utálja a „kopasz punci mizériát”.

Kép Kép Kép Kép

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

One thought on “Tereskova a pináját és a melleit is megmutatta a Szigeten!

Vélemény, hozzászólás?