Újra akcióban a szex igazgatónő

Ha kedvend van kufircolni, dögös rosszlányok várnak:


Több száz motoros előtt csinált szexshow-t az asszony a Kiskőrösi Motoros Baráti Kör találkozóján a szexigazgató nő lépett fel egy kolléganőjével.
Úgy tudom, minden évben ő lép fel a motoros találkozókon, de egy barátom egy esztergomi bulin is fotózta néhány éve. Akkor még nem volt ilyen kisportolt, de az arcvonásai és az orra azonosítható – véleményezte Sándor, aki apaként elfogadhatatlannak tartja, hogy egy szexmunkás egy iskola felelős vezetője legyen. Mint megírtuk, a dunaújvárosi iskola gazdasági igazgatója akkor került gyanúba, amikor egy magánbulin készült felvételeket kaptunk olvasónktól. A férfi szerint 45 ezer forintot kellett összedobnia a társaságnak.
A hölgy maga mesélte, hogy egy általános iskola gazdasági vezetője. Amikor szembesítettük a vádakkal, mindent tagadott. Főnöke kiállt mellette, és az önkormányzat sem tekintette bizonyítéknak a fotókat. Az oktatási tárcánál korábban azt mondták: – A közalkalmazott munkahelyén kívül is köteles a közalkalmazotti jogviszonyhoz méltó magatartást tanúsítani – idézte a törvényt László Bálint szóvivő. Az új felvételeket a Blikk eljuttatta az önkormányzathoz és az iskola vezetőjéhez. – Ma összeülünk az intézmény vezetőjével és az önkormányzat illetékeseivel az ügyben – mondta Deák Mária, az önkormányzat irodavezetője.

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! - A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

Vélemény, hozzászólás?