Meglepő szextények

A tudósok még a mai napig meg tudnak lepni mindenkit, aki azt hiszi, nincs már mit tanulnia a szexualitásról, téved.
A szex nem korfüggő – Az idős emberek több mint háromnegyede rendszeres szexuális életet él, ami rácáfol arra, amit fiatalon gondolunk a nemi életünkre vonatkozó kilátásokról. A New England Journal of Medicine orvosi szakfolyóirat egyik 2007-es anyagában azt lehetett olvasni, hogy ez a rendszeres nemi élet a 75-85 évesek több mint felének körében legalább havi 2 szexuális aktust jelent.
A férfiak többet élnek szexuális életet – A férfiak ugyan átlagosan rövidebb ideig élnek, mint a nők, de amint a szexuális élet várható tartamáról van szó, akkor a gyengébbik nem valóban alul marad. A férfiak 55 éves korukban még átlagosan 15 szexuálisan aktív évre számíthatnak, míg a nők csupán 10 évvel számolhatnak.
A bűntudat nemfüggő – A szexuális hűtlenség után a férfiak erősebb bűntudatot éreznek, mint a nők, utóbbiak viszont az érzelmi megcsalást követően érzik rosszabbul magukat.
Ezért várnak a nők – A nők azért várnak tovább, a szexuális aktus bekövetkeztéig, mert biológiai késztetésük miatt a jobb párt keresik – a férfiak esetében a hasonló kivárás pedig azt jelzi, hogy a férfi készen áll a megmérettetésre, ezért képes várni.
A kéjelgés káros lehet – Azok a férfiak, akik 20-as, 30-as éveikben aktívabbak szexuálisan – különösen, akik többször végeznek önkielégítást – nagyobb kockázattal kell számoljanak a prosztatadaganatok kialakulása terén, mint visszafogottabb társaik.
A szexuálisan elégedett nők boldogabbak, függetlenül attól, milyen korúak. Az persze még nem tisztázott, hogy a szextől lesznek-e a boldogabbak, vagy az eleve kedélyesebb személyiségszerkezetű nők inkább gyakrabban élnek szexuális életet.
A pénisznövelők akár jók is lehetnek – Egy bizonyos pénisznövelő megoldást – amely az izom-összehúzódásra épülve növeli meg a páciens péniszének méretét – a Turini Egyetem kutatói valóban működőképesnek találtak. Ezzel a megoldással közel 1,5 centit lehetett növelni az elernyedt pénisz hosszán.
G-pont: Lehetséges, hogy nem is létezik – A hírhedt G-pont, amit oly sok férfi és nő keresett mindhiába vagy talált meg feltételezhetően nagy örömére, lehetséges, hogy nem is létezik. Az aprócska, babszemnyi méretű terület a vaginában, amely óriási örömökhöz juttathatja tulajdonosát egy új kutatás eredményei szerint csak a képzelet szüleménye, létezése csak szubjektív.

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

Vélemény, hozzászólás?