Eladó a Szex1.com és Szex2.com domain név vagy weboldal!

A több mint 10 éve működő két szex, bulvár, pornó weboldal eladó. Akár csak a szex1.com és szex2.com domain nevek, vagy a tartalommal is komplett eladó! A napi látogatás 1000 egyéni körül van, az oldalletöltésről statisztika van. Kategóriák:

A Google és más keresőmotorok jól indexelik. Érdeklődni a szex1.com@gmail.com emailcímen lehet.

A domain név egy könnyen értelmezhető kifejezés, ami a webkiszolgálók azonosítására szolgál. Röviden a domain név a honlap neve. Ez a mi esetünkben a www.szex1.com és www.szex2.com.

Szex1.com 30 napi statisztika: (A szex2.com stat itt)

Mi az a domain név?
Az internethálózathoz csatlakozó összes számítógépnek (szervernek) van egy egyedi azonosítója, amit IP-címnek nevezünk. Ezt úgy kell elképzelni, mint a bankszámlaszámot. Minden bankszámlaszám egyedi, de a számok önmagukban nem sokat jelentenek, de a tulajdonosok nevei annál inkább. Tehát az IP-címhez tartozó egyedi név a domain név (vagy magyarul domén név).

A domain nevek segítségével egyszerűen közlekedhetünk a világhálón, hiszen csak a tartomány nevét kell beírnunk a böngésző sávjába, nem pedig a hosszú, random számokból álló IP-címet. A gyakorlatban ha egy cég honlapját szeretnénk meglátogatni, csak ismernünk kell a honlap nevét. Domain for sale!

Milyen a jó domain?
Ha szeretnénk egy igazán jó, ütős domain-t, akkor az alábbi szempontokat vegyük figyelembe:
– rövid
– könnyen megjegyezhető
– lehetőleg saját márkanév
– ne hasonlítson senkiére.

Szex2.com kategóriák:

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!