50 millióval lehúzta Zimány Dzsudzsákot?

Eddig a Blikk.hu és a Drgenya.com vagy Drgenya.hu foglalkozott azzal ami a budapesti éjszakai elit és a modellvilág pletykál: A pénz miatt szakított az álompár Zimány Linda és Dzsudzsák Balázs! Aztán ki tudja mi lesz velük, mert 50 milla Dzsudzsáknak nem nagy ügy, Zimány meg biztos jó az ágyban. Nekem hiába venné fel a pucsítós pozíciót a pénz az pénz… Ezen a fotón nem látszik, de Zimány pináját a Google keresővel az M69.freeblog.hu-n találtam meg, itt van.

DrGenya.com: “50 millióval verte át párja a sztárfocistát. A pénz miatt szakított az álompár Zimány Linda és Dzsudzsák Balázs! Hatalmas szerelemnek indult, de csúnya véget ért a jól kereső magyar futballista és barátnője közötti románc, amelyről szinte mindenki beszélt az országban. Lapunk szándékosan meg nevezi a szereplőket, hátha elöbb-utóbb majd kívánnak nyilatkozni az ügyben.”

Blikk.hu: “A pénz miatt szakított az álompár! Hatalmas szerelemnek indult, de csúnya véget ért az egyik jól kereső magyar futballista és ismert barátnője közötti románc, amelyről szinte mindenki beszélt az országban. Lapunk szándékosan nem nevezi meg a szereplőket, amíg nem kívánnak nyilatkozni az ügyben.
Néhány hónapon át úgy tűnt, hogy minden rendben van a szerelmeseknél. Olyannyira kezdett komolyra fordulni a kapcsolatuk, hogy már a jövőjüket tervezték, s ebben fontos szerepet kapott volna első közös otthonuk.
Az épületben lakó, szintén ismert labdarúgó ajánlására egy budai, XII. kerületi luxuslakást néztek ki maguknak, amelyet egy milliárdostól szerettek volna megvenni. A focista a szerelemtől teljesen elvakulva megbízott kedvesében, s mivel külföldi csapatánál kereste a pénzt, nem tudott hazajönni. Az ingatlanvásárlást ráhagyta barátnőjére, de talán élete legnagyobb csalódását kellett átélnie.
A többek által megerősített információnk szerint ugyanis párja alaposan rászedte őt, mivel a nagyjából 170 millió forintba kerülő ingatlant 220 millióért kellett megvennie. A jelenlegi gazdasági helyzetben, amikor pang az ingatlanpiac, több mint gyanús, hogy egy eladásra kínált lakásért ennyivel magasabb árat fizessenek.
A naiv labdarúgó talán még azt is meg tudta volna bocsátani, ha az eladó veri át. Ám kiderült, hogy az ismert szépség nyakig benne volt az 50 milliós buliban, sőt talán éppen ő tervelte ki az egészet. Azt nem tudni biztosan, hogy az eladóval ketten osztoztak-e az összegen, vagy csak magának szánta, ­amolyan zsebpénzként.
Az viszont a történtek után világossá vált a focista számára, hogy ez egyoldalú vonzalom volt, emiatt is szakított egymással az álompár.”
További cikkek a témában: Dzsudzsák nem bírja Zimány nélkül nélkül – Imponált a csalfa kurvának, hogy világhírű focistával baszott – Zimánynak oda a pénzeszsák, már nem dugja Dzsudzsák – Szépségverseny a focista kurvák között a lelátón – Mészáros Dóra, Maria Belucci bekavartak Zimány Lindának – Zimány Linda új kollekciója a bikák Sugarbirdjében – Zimány Linda Dzsudzsák-, Róka Adrienn Bodnár Laci alá feküdt – Zimány Linda a legjobban fizetett focista, Dzsudzsák alá feküdt – Zimány Linda nagyobb mellekkel vadítja Dzsudzsákot – Zimány Linda pózol werk videó – Zimány Linda 1 millió alatt nem nyitja ki a száját – Zimány Linda már nem Kalóé, hanem Dzsudzsáké – Zimány Linda újra szabad préda – Zimány Linda pinás fotó – Zimány Linda ha nem pucsít, akkor segít – Zimány Linda nem pucérkodós munkát kapott – Zimány Linda vaginája itt – Kibékültek Kedves Feri ágyasai, Bódi Sylvi és Debreczeni Zita – Zimány és Karafiáth a Szigeten – Zimány Linda FHM vetkőzős retró képek – Zimány Linda alapítványnak adta a segélyt – Zimány Linda nem szarozik felveszi a segélyt – Zimány Linda gátlástalanul mutogatja meztelen testét – Zimány Linda meztelen fotózás verk videó – Zimány Linda meztelenül pucsít – Zimány Linda meztelenül pucsít – Dukai Regina, Zimány Linda, Horváth Éva és Bódi Sylvi – Debreczeni Zita, Dukai Regina és Zimány Linda meztelenül – Zimány Linda kihagyta volna a pornóvideót – Zimány Linda pucérkodás után műsort vezetne – Dukai Regina, Zimány Linda, Horváth Éva és Bódi Sylvi modellek – Zimány Lindának semmi sem elég, még segélyt is kell neki – Zimány Linda, Dukai Regina, Debreczeni Zita együtt meztelenkednek – Zimány Linda pucérkodás verk videó – Zimány Linda órát vett Pirner Almától a rúdon – Zimány Linda kihagyta volna a pornóvideót

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! - A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!