Két hónapig bőröndben rejtegette menyasszonya holttestét

Brutálisan végzett menyasszonyával, Marie Stewarttal (30) vőlegénye, Andrew Lindo (29). Az angol zenetanár azért ölte meg párját, hogy elhitesse szeretőjével, Anglea Rylance-szel, valóban egyedülálló apuka.
Lindo az ágyban fekvő menyasszonyára vetette magát, majd fojtogatni kezdte, miközben két gyerekük a másik szobában aludt. Ezt követően többször egy székhez verte Marie fejét, majd megkéselte. Miután végzett vele, a holttestet egy nagy bőröndbe rakta, és a garázsba cipelte. A vérengzés befejeztével Lindo kocsiba szállt, szeretőjéhez hajtott, majd együtt visszatértek a férfi házához, hogy együtt töltsék az éjszakát.
Egy héttel később Marie családja látogatóba ment a Lindo-Stewart házhoz, de lányukat nem találták otthon. Lindo közölte velük, hogy menyasszonya egy másik férfi miatt elhagyta őt és a gyerekeket. Ezt nehezen hitték el a rokonok, és mivel Marie-t hetekig nem érték el, a rendőrséghez fordultak.
A bomló tetemre két hónappal a gyilkosság után találtak a hatóságok az első házkutatás alkalmával, amikor kinyitották a bőröndöt. Lindo bevallotta a gyilkosságot, és letartóztatták.
A nyomozás során kiderült, hogy a gyilkos vőlegény rendszeresen bizonygatta Angelának, hogy egyedülálló apa, mert menyasszonya elhagyta, így egyedül neveli a gyerekeket. Lindo szerint erre azért volt szükség, mert szeretője csak akkor kezdett volna kapcsolatot vele, ha a férfi felbontja a jegyességet a menyasszonyával.
Ugyanakkor arról is beszámolt a brit sajtó, hogy a Lindo Marie és Angela mellett további 2 másik szeretőt is tartott.
A vádirat olyan részleteket is tartalmaz, amelyek szerint a gyilkosság elkövetésekor a férfi képtelen volt haldokló áldozata szemébe nézni, ezért letakarta annak arcát. Hogy hatásosabbnak tűnjön menyasszonya gyakori távolléte, Marie nevében bizonyos időközönként telefonos üzeneteket küldött a nő ismerőseinek és családtagjainak, amelyekben arról írt, hogy minden rendben van, csak azért szakadt el egy kicsit a családi fészektől, mert éppen vitába került Lindóval. A gyilkossággal vádolt férfi ügyét a rendőrségtől a bíróság vette át.

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

Vélemény, hozzászólás?