Eropharm Clitorix aktív gondoskodó gél

Az EROpharm ClitoriX nőknek készült stimuláló krém, a véráramlást segíti a nemi területeken, és revitalizációs hatása van.
Azonnali vérbőséget okoz a csiklóban és hozzájárul a szexuális kapcsolatok létrejöttéhez.
Az aktív nemi gondoskodásért, különlegesen a csikló területén nyújt serkentő hatást, hogy kezdődhessen a feledhetetlen szex.
Fokozza az orgazmust.
Rugalmasságot szavatol, érzékenységet erősíti a nemi szervek körül.
Összetevők: víz, glycerine, fexyldecanol, hexyldecanol laurate, cetyl dimethicone, caprilic, cetearyl alkohol, glyceryl stearate, simmondsia chinensis oil, cera flava, alkohol denat. , muira puama lignum extract, panax ginseng extract, panax ginseng, ginko biloba, tocopheryl nicotinate, cinnamomum zeylanicum oil, cinnama
Így is ismerheted: CLITORIX AKTIV 40ML
40 ml-es kiszerelésben kapható.
A Bioglide és Aquaglide gyártói készítik Németországban.
Minőségét megörzi a felbontástól számított 1 évig!
Rendelhető webáruházunkban vagy átvehető személyesen is üzletünkben (Budapest, Károly krt. 14).
A szexológusok azt vallják, hogy bár a nőknek nincs szükségük túl sok regenerálódási időre az aktust követően, mégis az elsőnél hosszabb izgalmi állapotra van szükségük a második orgazmus előtt. A krém ilyenkor bevethető, de felettébb ajánljuk azokhoz az együttlétekhez is, melyeknél a kellő izgalmi állapot kicsit alább van a fantasztikustól, vagy azoknak a leszbikus együtt élőknek, akik ki szeretnék ezt a fajta játékosságot is próbálni!

Termék címkék: , , , , , , , , , , ,

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!