Hogyan szexeljünk az autóban?

Szeretkeztél már autóban? Nos, itt az ideje, hogy kipróbáld!, íme néhány pozíció, ami reméljük elnyeri tetszésedet….

A klasszikus
Egy felmérés szerint a német felnőttek közül minden harmadiknak volt már szexuális élménye autóban. Ki tudja miért, ez a szituáció hosszú évtizedek (talán a jármű létezése óta) vonzza az embereket. Pedig sokan úgy tartják, hogy szűk a hely, alig-alig van variációs lehetőség, nem olyan kényelmes a dolog. Az ő számukra indítjuk el ezt a sorozatot, melyben tippeket kaphatnak arra, hogyan is kell, illetve lehet ezt csinálni.
Az első pozitúra az igazi klasszikus. 220 centis gólemek számára persze nehezen kivitelezhető, de egy átlagemberrel azért más a helyzet. A hátsó ülés a helyszín, a hölgy a hátára fekszik, de felhúzza a lábát, a férfi pedig elé fekszik, és úgy hatol be. Mivel azonban az ülés hosszában sem kilométeres nagyságú, ő is felemeli picit maga mögött a lábát. Ha rátalálnak a megfelelő ritmusra, szó sem lesz kényelmetlenségről!

Az ölben
Ennek a póznak az előnye, hogy a hátsó és az első ülésen is kivitelezhető, bár talán a legjobb az anyósülést használni erre (egyedül a vezetőülés tűnik kényelmetlennek). A teremtés koronája ugyan nem nagyon tud ebben a szituációban mozogni, de ennek ellentételezéseként szabad mind a két keze…

V pozíció
A nő a hátsó ülésen helyezkedik el, amolyan artistamutatványt produkálva: a hátára fekszik, és széles V-betűt nyit ki a lábával, így várva párját. A férfi számára ez egy nagyon kellemes pozíció, hiszen ahogy említettük, ezúttal ő irányítja a történéseket, másrészt pedig jó mélyen be tud hatolni partnerébe. Sok nő szereti ezt a kiszolgáltatott helyzetet, mert így teljesen át tudja adni magát kedvesének.

A szélvédőn
Egy kis akrobatika. A nő felmászik a szélvédőre és négykézlábra áll és megkapaszkodik a szélvédőben, mert ugye nyitott tetejű kocsival jöttél… ha nem, akkor a tetőn. Ezzel kiegyenesíti a felsőtestét. A férfi mögötte térdel és kutya stílusban szeretkeznek. Figyelj, hogy nehogy betörd a szélvédőt és a fiú ne nyomjon túl erősen, mert elveszíthetitek az egyensúlyotokat.

Hídban
A nő hanyatt fekszik a motorháztetőn, a férfi szemben áll a lábai közt. A lány felemeli a lábait, így a sarkát beakaszthatja partnere vállába. Utána kiegyenesíti a hátát és megemeli a csípőjét, hogy az egy vonalba kerüljön a férfi hímvesszőjével. A férfi megtámasztja a nő fenekét a kezével és kissé hátradől, így nő váltogatathatja a szöget, hogy jobban ingerelje a G- pontot vagy a csiklót. Ez a pozíció olyan mély behatolást enged, hogy pornósztárnak érzed magad. További pózok itt

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

Vélemény, hozzászólás?