A 69-es pozíció

Sok olyan pár akad, aki szereti az orális szexet, de nem igazán vannak oda a 69-es pozitúráért, amelynek során egyszerre kellene egymást izgatni. Ennek az lehet az oka, hogy ha valaki az orális szexet kapja, akkor nincs más dolga, mint hogy ellazuljon, és élvezze az egészet – tehát nem kell azon idegeskednie, hogy vajon sikerül-e mindeközben a másikat is eljuttatni a csúcsra.
Annak ellenére azonban, hogy nem kevés koncentrációt igényel, a kölcsönös orális szex nagyszerű dolog lehet. Van, akinek egyenesen ez a kedvence az összes szexuális örömszerzési mód közül, hiszen remek élmény egyszerre adni és kapni az élvezetet. Amennyiben neked sokszor gondod akad azzal, hogy a kölcsönös örömszerzés során egyszerre figyelj a párodra és a saját gyönyörödre is, ismerd meg a titkát!
Megfelelő pozíció: A legtöbb nő már rögtön a 69-es helyzet legelején akadályokba ütközik, történetesen, amikor azt a bizonyos, sokak számára kínos helyzetet kell felvenni, melynek során a popsi pontosan a férfi arca fölött helyezkedik el. Azonban nem ez az alsó-felső helyzet az egyetlen lehetséges módja a kölcsönös orális szexnek.
Kevésbé népszerű, ugyanakkor sokkal kényelmesebb helyzet, ha nem egymás fölött, hanem oldalt fekve helyezkedtek el, és így közelítitek meg a másik nemi szervét. Ennek köszönhetően pedig talán a figyelem megosztása is könnyebben mehet a későbbiekben, amikor örömet szeretnél szerezni a párodnak, és mindeközben azt is kiélvezni, hogy ő kényeztet.
Vegyes technika – a pasi részéről: A kölcsönös kényeztetés során természetesen nem csak neked lehet nehezebb eljutni a csúcsra. A figyelem megosztása miatt a párodnak sem lesz olyan könnyű dolga, mint amikor csak te figyelsz rá. Ugyanakkor, ahogy az köztudott, a férfiaknál mégiscsak könnyebben működik a vágy fellobbanásától az orgazmusig vezető folyamat, míg a nőknél ez összetettebb lehet.
Éppen ezért ahhoz, hogy a 69-es pozíció mindkettőtök számára a közös gyönyörrel jelentsen egyet, meglehet, hogy partnerednek az átlagosnál több figyelmet kell majd neked szentelnie. A változatos nyelvtechnikán kívül az is fontos lehet, hogy partnered egyúttal a kezét is használja – hiszen nyilvánvalóan te sem kizárólag a nyelveddel izgatod őt, de legalább a pénisze tövénél az ujjaid is tevékenykednek.
Ha magától nem teszi, kérd meg vagy add a tudtára, hogy jobban élveznéd úgy a dolgot, ha orális kényeztetés közben a hüvelyedet is izgatná a kezével. Meglátod, a két különféle stimuláció szimultán hatása úgy is átható lesz, ha közben neked is figyelned kell kedvesedre!
Felváltott kényeztetés: Amennyiben azonban így is beárnyékolja a gyönyörödet, hogy nem adhatod át magad az élvezetnek, kényeztessétek egymást felváltva, mialatt az egyik fél aktívabban tevékenykedik, és a másik felhőtlenül átadhatja magát az örömnek.
Ehhez szintén az oldalt fekvő helyzet a legalkalmasabb, hiszen így könnyebb pihenni, amikor rajtad van a sor. Ha a közös végső gyönyör a célotok, így érhetitek el a legkönnyebben, csak ügyeljetek rá, hogy aki kényeztet, mindig azelőtt adja át a másiknak az aktív szerepet, hogy túl késő lenne!
Így fokozatosan egyre közelebb juttathatjátok egymást a csúcshoz, és a végső lépést akár együtt is megtehetitek, ami a szüneteknek köszönhetően valószínűleg még intenzívebb lesz.
Ne hajszold az orgazmust: Nem feltétlenül kell azonban, hogy a kölcsönös orális szexszel egyben az orgazmus is legyen a célotok. Lehet, hogy sokkal lazábban, görcsök nélkül tudod átadni magad a gyönyörnek, ha mindezt csak előjátékként vetitek be, és a végső élvezetet inkább hagyományos szeretkezés útján éritek el. Ha tehát úgy könnyebb, tekintsd az egészet csak egy mókás, egyúttal izgató, extrém kalandnak – így biztosan meghozza a kedvet a folytatáshoz!
Amennyiben azonban egyik módszer sem válik be, és semmiképpen nem tudod elengedni magad, ha kölcsönös orális szexről van szó, ne erőltessétek ezt a pozíciót – válasszatok más örömszerzési módot.

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! - A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

Vélemény, hozzászólás?