A Gothic meg Emós csajok nagyon komolyak bazz

gothic2A lányokon középkorias öltözködés, a fűzők,  a csipkés szoknyák bakanccsal kombinálva jelennek meg sötét, főleg fekete sminkkel, amely már-már olyan, mintha álarcot viselnének. Az odafigyelésre és elfogadásra vágyó tinik stílusai minden generációban mások és mások. Legtöbben csak egy kis törődést szeretnének, mások egy kis nyugalmat, hogy ne szabjanak meg nekik mindent olyan szigorúan. Szélsőséges esetekben megjelenik a teljes befelé fordulás, kitaszítottság érzése, a mély depresszió és az önpusztítás.

A zenészekről ragadt át a közönségre? Vagy a közönség, egy egész korosztály, helyzete ihlette a zenészeket?
A fiatalok mindig szerették magukra felhívni a figyelmet. A bennük lejátszódó változások és a mai családi körülmények fényében egyre gyakoribbak a szélsőségek. Helyzetük nem könnyű. A világ tele van „emészthetetlen dolgokkal”, mint az erőszak, vagy a terrorizmus és a médiának köszönhetően túl nagy mennyiségben jutnak el az emberekhez ezek a negatív kicsengésű események. Nehéz megemészteni őket, még érett, felnőtt fejjel is, pláne ilyen mennyiségben.
A másik fontos dolog, az értékrend megváltozása. Sorra arról hallunk, ki kit csapott be a nagyobb profit reményében, ki sikkasztott milliárdokat, arról ritkábban, hogy a tisztességes ember a tehetségével és a szorgalmával milyen gyorsan jutott a csúcsra.

Lassan nem látják a tinik, kihez fordulhatnának, mit is kéne tenniük. A szülők eddig két területen is nyújthattak nekik, tárgyszerűen és tapasztalati szinten is többet tudtak, mint gyermekeik, de egy mai szülő joggal tanácstalan maga is az életet illetően, a fiatal korosztály pedig nagyon is jól látja, hogy a tisztességes és szerény embernek vagy a törtető és másokon átgázoló embertársának van-e jobb dolga…

gothic_sm_02és akkor a gothic SM erotika! Felhívom a figyelmed, ez nagyon durva! A teljes galériát itt nézheted meg.

Kicsit szolidabb kép válogatás itt.

Egy fizetős goth oldal Goth gangbang 

Goth csajok 01 02 03 04 05

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

Vélemény, hozzászólás?