A játék hiánya

Ha kedvend van kufircolni, dögös rosszlányok várnak:


Roppant izgalmas képeket találtam, ami meghozta a kedvem az íráshoz. Pedig az égvilágon semmi közlendőm nincs. A testem azt dörgöli az orrom alá, hogy eléggé kimerültek az érzelmeim elvarratlanságuk, feldolgozatlanságuk és kimondatlanságuk okán. Így mostmár nem csak mondanom kell a továbblépést és nyitottságot, hanem úgy is kell tennem. És nem pofozkodnom, amikor ott a lehetőség, nyilvános bocsánatkérés érte. Olyan ösztönösen jött, hogy amikor leesett, hogy a kezem mire készül, először megállítottam. De ennél sokkal jobban meg akartam tenni, mert másodjára már nem sikerült. Gondolom, a tudattalanomnak jó oka volt rá, hogy a rajtam fekvő “állat” felé ilyen gesztussal lépjen fel, így nem is firtatom. Csak meglepődtem, hogy milyen jól esett…
Egyébként nagyon nehéz egy új embert magamba fogadni, aki idegen, akivel (még) nem is akarok lenni és aki el akarja törölni azt, ami jó volt és működött és kiszámítható-jól bejárt-ismerős volt. Dehát az elején erőltetni kell egy kicsit, amíg természetessé nem válik… Hát, történjen, aminek történnie kell.
Jaigen, nemrégiben találkoztam egy sráccal, és azt kellett megállapítanom, hogy a férfiak elég bután gondolják, hogy csak azért, mert a nő egy szexuális célzatú kereső oldalon van fent, az ég világon semmilyen hódítást nem igényel és annyira ki van éhezve, hogy csak szétteszi a lábát, még kérni sem kell. Szerintem ez így nem működik, a csábítás, a közeledés, hogy akarom, de kicsit még húzom a percet és magamon tartom még a ruhát stb. Egyébként is az a legérdekesebb része, amikor már tudjuk, hogy meg fog történni, amikor minden átbillen egyik pillanatról a másikra. Ha eleve átbillentnek gondoljuk, akkor mitől lesz érdekes egyáltalán?
És tudom, hogy az érintett lány olvas, a kedvéért elmesélem, hogy mostanában kezd izgatni a hármas felállás, persze engem mindig csak adott motívumok izgatnak. De a férfi két nővel jellegű dologban sosem láttam különösebb fantáziát és a nőért akartam. A férfi jelenlétet pedig azért fogadtam el, mert mégiscsak ő a közös bennünk. Viszont nagyon szimpatikus jelenet a hanyatt fekvő első számú nő, fölötte éppen fordítva a kettes számú nő, akit a férfi a klasszikus pózban (ártatlanabbak kedvéért: hátulról) dug. Az egyes számú nő pedig belenyal a dugásba. Szerintem ez nagyon érdekes és izgalmas felállás…
Más nincs, illetve megtudtam, hogy sznob dolog “sorkizárt” üzemódban írni, de legalább a sorokban rendet kell tartani szerintem. Továbbá! Akinek sok kellemes pillanatot szereztem írásaimmal, nyugodtan meglephet gésagolyókkal karácsonyra :)

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! - A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

Vélemény, hozzászólás?