A Jobbik büntetné a melegházasság előtti szexet

A Jobbik büntetné a melegházasság előtti szexet írja a Hírcsárda itt: 3 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetné a Jobbik a melegházasság előtti szexet, természetesen magánzárkákban, hogy elejét vegye a további illetlenségeknek.
Vona Gábor javaslata szerint, akit melegségen kapnak, azt automatikusan szlovák állampolgárrá nyilvánítják, és állampolgárságát csak akkor kaphatja vissza, ha fel tud mutatni 3 éven belül 3 saját gyermeket.
A melegségre ezzel párhuzamosan a dohányzási tilalomra hasonlító szabályokat vezetnének be, így például a szórakozóhelyeken vagy iskolákban csak nem melegnek lehetne lenni, és csak szállodák szivarszobáiban engedélyeznék a homoszexualitást, de ezt is csak orvosi igazolás birtokában. Fontolgatják, hogy a buszmegállókban se lehessen senki más, vagy pedig számukra drágább vonaljegyet és bérletet kellene vásárolniuk.
A melegfelvonulás betiltása majd engedélyezése után szerencsére lesz hely annak a gój motoros találkozónak, ahol az Új Színház vezetése beszélget végig az Andrássy út közepén Kodolányi János műveiről az érdeklődőkkel, természetesen anélkül, hogy szóváltásba keverednének a melegekkel.

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!