A Kabaré ihette Bódi Sylvi fotózását

bodi-sylviA Bódi Sylvi fotózás az idén sem maradhatott el, a modell most is elkészíttette a képeket, amelyek ezúttal egy konkrét film témájához kapcsolódnak. A Kabaré című film ihlette az idei év témáját. A 20-as, 30-as évek stílusában öltöztetnek fel, tiszta feketében és kristályokban. Az eddigi gyakorlattal ellentétben azonban sokkal többet mutatok meg magamból. Igaz, teljesen most sem vetkőzöm le, nem mutatom meg a mellemet, de lesz olyan kép, amelyen szinte egy féltenyérnyi melltartó takarja a lényeget – mondta sokat sejtetően Sylvi.
A képek érdekessége, hogy nagy részükön Sylvi szinte minimális sminkkel látható, nincsenek nagy műszempillák, sötétre festett szemöldök, és a vörös rúzs is elmaradt.
Most úgy gondolja, hogy nem akar örökre szingli maradni, elérkezett az idő, amikor úgy érzi, hogy készen áll a szerelemre!
– “Ha jönne valaki, most már jókor kopogtatna, de az a férfi igazi férfi legyen ám!” – jelentette ki határozottan a modell. – vallja a modell.
Sylvi ismerőseitől úgy hallotta, hogy az orosz pasik minden igényének megfelelnek, így lassan Moszkva felé veszi az irányt.
– “Az orosz férfiakról azt hallottam, hogy igazi úriemberek, sármosak és valóban nőnek érzi magát mellettük az ember lánya. Ha egy ilyen pasi keresne meg, nem szaladnék el!”- árulta el Bódi.
Bódi Sylvi melleit itt nézheted meg – Bódi Szilvi prosti volt Dubaiban?

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! - A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

Vélemény, hozzászólás?