A keresztények fele pornófogyasztó

Az USA-ban felbomló házasságok mintegy 58 százaléka írható az online szex és pornó számlájára az Amerikai Családjogi Ügyvédek Akadémiájának kimutatásai szerint. Több mint 1300, közvélemény-kutatás során megkérdezett lelkipásztor 54 százaléka nézett legalább egyszer valamilyen online pornó terméket az elmúlt évben. A magukat egyháztagnak és gyakorló hívőnek valló férfiak 50, míg a hölgyek 20 százaléka vallotta magát kisebb-nagyobb rendszerességgel pornófogyasztónak. Aggasztóan növekszik az online szex és pornófüggőség a 12-17 éves korosztályban-jelenleg épp ez a korosztály néz a leggyakrabban ilyesmit.
A pornószínészek 10-szer nagyobb eséllyel fertőződnek meg nemi úton terjedő betegségekkel A pornószínészek 66 százaléka fertőződik meg egész élete során gyógyíthatatlan herpesszel.
Az összes létező terület közül itt halnak meg a leggyakrabban drogtúladagolás, öngyilkosság, nemi és egyéb betegségek, balesetek következtében. A pornóipar 10-szer veszélyesebb ebből a szempontból, mint például a zeneipar. Forrás: Pink Cross

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

Vélemény, hozzászólás?