A kurvák a legjobb pszichológusok

Meglepő tény, hogy a sima szex vagy perverz vágyak kielégítése mellett sokan csak beszélgetni járnak hozzájuk!
Mégis miért?  Egy tapasztalt „szex masszőrtől” megtudjuk a választ: a sok mindent átélt, és megtapasztalt fizetős nőpartnerek igen bölcsek az élet minden területén. Nem is beszélve arról, hogy számos „rossz útra tért” hölgy tanult, több ezerre is tehető a felsőfokú végzettséggel rendelkezők száma közülük. Nagy tévedés ezekkel a nőkkel szemben, hogy mind buta, igénytelen, nagyon is sok teljesen normális, átlagos nő dolgozik a szex iparban, olyanok, akiről sose gondolnád, hogy milyen munkába megy este, vagy akár reggel. Ezek a nőszemélyek elég népszerűek a férfiak körében a szexen kívüli szolgáltatásokban is, ami főleg beszélgetésből áll.
Megkérdeztem egy olyan 35 év körüli hölgyet, aki már egy jó ideje a kéjsóvár férfiak pénzéből él, magát a neten és újságokban hirdeti, természetesen, mint „masszőr”. Az örömlányról annyit lehet még elárulni, hogy átlagos kinézetű, testalkatú, barna hajú, 170 cm magas, helyes arcú és pár tetoválása van. Középiskolát végzett, de nem kapott elég pénzt a 8 órás munkáért, így hát elcsábult a „könnyen, sok pénzt” reményében. Jelenlegi tarifája óránként 15 ezer forint, napi 4 vendége szokott lenni általában, ebből kiszámolhatjuk, hogy ha napi 4 órát, heti 5 napot dolgozik, akkor 1,2 milliót keres…Talán érthető, hogy miért ezt az utat választotta. Némi alkohol és drog problémája van ugyan, de nem számottevő, ehhez az életvitelhez képest. A hölgy kérte, hogy nevét ne írjuk le, ezért most csak Vikinek fogom hívni. Viki hosszas mesélés, és rémtörténetek után rátért a lényegre :
„Tudjátok egy baj van a nőkkel: amikor hozzá mennek egy férfihoz, akkor onnantól fogva már egy megszerzett prédaként arrébb dobják, és nem akarnak többet a kedvükbe járni, főleg igaz ez a gyerekek megszülése után. A legtöbb nő még el is hagyja magát, a házasságban az érzelmek amúgy is kihülőfélben vannak, na, ekkor fordul a férfiak zöme hozzám és a „kolleganőimhez”. Bár sok fiatal, tapasztalatlan és néhány perverz is megfordul nálam, de a kuncsaftok zömét a család apák teszik ki, és az 50 év körüliek, akiknek a feleségeik sok esetben hallani se akarnak már a szexről. Jó pár kuncsaftom nem is igazán a kielégülésért jön hozzám, sok esetben nem is kérik a szexet semmilyen formában, hanem egyszerűen elpanaszkodják ami otthon velük van. A feleségeik hisztériáit, veszekedéseit, kötekedéseit akarják elmondani, és tanácsot várnak tőlem, vagy csak megértést. Elég siralmas helyzet lehet az, ha egy átlagos pasas csak azért kidob az ablakon 10 ezreket, hogy végre valaki megértse és meghallgassa. Én persze a sok hülyeségben is megértem őket, de próbálok békítő tanácsokat adni, azonban nem foghatom a nejeik pártját, mert nem ezt várják. És sok esetben nem is értem az asszonyokat, hogy apró dolgokon kiakadnak, kikészítik a férfiakat, ettől még jobban eltávolodnak tőlük, és persze válással fenyegetőznek, vagy a gyerekekkel zsarolnak, ha kiderül, hogy a férjük hozzám jár. Abba nem is gondolnak bele, hogy erről sok esetben ők is tehetnek. Na persze a férfiak nem szentek, és a farkuk után mennek, ez is igaz.”
Viki még sok érdekes dolgot mesélt, főleg a pasik perverzióiról, de ez már egy másik cikk témája lesz.
Addig is kedves férfiak, gondoljátok át, lehet nem ide kéne kidobni ennyi pénzt. Ha pedig párotok nem ért meg, akkor mutassátok meg neki ezt a cikket, és lehet egy tapasztalt prosti bölcs gondolatai majd ráébreszti nejeteket, hogy valamit talán tényleg elszúrhat ő is, ha inkább egy ősi mesterséget űző nővel beszélitek meg lelki gondotokat, mint velük.

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

Vélemény, hozzászólás?