A magyar Boróka világhírű pornószinésznő

A 19 éves Boroka Balls – Lauro Giottóval karöltve – egy év alatt lett Európa legjobbja a szexben, óriási rajongótáborát még fel se tudja fogni és az életet tartja az igazi tanárának. A pornót a sok utazás és a nagyobb lehetőségek miatt választotta és egyáltalán nem bánta meg. A drogokhoz pedig csak a gyenge emberek nyúlnak. Ahhoz képest, hogy tizennyolc évesen kezdted és most tizenkilenc vagy, elég sok rajongód van, ahogy elnéztük az interneten.
– Vannak, én is meglepődtem. Az a furcsa, hogy nem sok filmet csináltam, de amiben szerepeltem azok nagyfilmek voltak, olyanok, amiknek van története. Azt szeretem amikor érzelmekről is szól a dolog.

Ki segít a forgatókönyv kiválasztásában?
– A menedzserem. Az egész úgy kezdődött, hogy szerettem volna modellkedni, de a pornóra akkor még nem is gondoltam. Aztán egy szórakozóhelyen odajöttek hozzám, hogy volna-e kedvem modellkedni. Nem nagyon bíztam az ügynökségekben, hiszen a legtöbb helyen csak kihasználják a lányokat, de aztán elég meggyőzőek voltak. Mondták, hogy lehet sokat utazni, amit mindig is szerettem volna. Aztán bementem, és megtudtam, hogy pornóval is foglalkoznak, és azt gondoltam, miért ne. Meg aztán nagyobb lehetőségeket is láttam a pornóban, mivel nem vagyok magas lány, divatmunkákat nem nagyon tudtam volna csinálni. Örülök, hogy elkezdtem, mert sokkal érdekesebb, és többre jutok vele, ráadásul szeretem is csinálni.

A szüleid mit szóltak?
– Anyukám első perctől tudta, és mivel a szüleim elváltak, nem volt fontos, hogy apukám is tudja. Anyukám mindenben támogat, mindent megbeszélek vele, így nagyon megkönnyíti a dolgokat.

Hogyan vigyázol magadra? Drogok, gyógyszerek, alkohol elkerül?
– Ez azzal kezdődik, hogy az ember bekerül az éjszakába, hiszen nagyon sokat bulizunk, de szerintem ez emberfüggő. Úgy is tudod magad jól érezni, ha nem drogozol, hanem iszol. Inni szeretek, de azt se ész nélkül. Akik azt mondják, hogy elvitte őket az éjszaka, meg a pornó, és tönkrementek, azok általában gyenge emberek, és ez azért történt így, mert hagyták magukat.

Részben ez igaz, de te még nagyon fiatal vagy. Nem gondolod, hogy hosszútávon tényleg káros lehet az egészségre a szakmád?
– Egy idő után kapaszkodni akar az ember valamibe, és akkor az a drog, vagy a pia, de szerintem ismerem magam, nem hiszem, hogy ez velem megtörténhetne. Bízom benne, hogy nem fog.

A gyors sikered a menedzserednek köszönhető vagy a szerencsének?
– A menedzserem is sokat segített, de én nem a pénz miatt vágtam neki ennek, hanem azért, hogy utazhassak, megismerjenek, megmaradjak az embereknek valahogyan.

Mennyire ismernek fel?
– Madagaszkáron, az isten háta mögött, a reptéren odajött egy pasi autogramot kérni, meg gratulálni. Nem vagyok hozzászokva ehhez egyelőre.

Hogyhogy itthon nem vagytok sztárok?
– Mert pici, de nem is gazdag ország, ráadásul a pornóban sok pénz van, így sokan megpróbálják. De mivel nincs itthon piaca, ezért külföldre adják el a filmeket. Magyarországon a drágább, minőségi filmeket nem is tudják nagyon megfizetni.

Lehet, hogy akkor nem is ismerhetjük a magyar lányokat, mert nem látjuk sehol a filmjeiket?
– Ismerek nagyon híres pornósztárokat, akik külföldön sztárok, itthon viszont senki se tud róluk. Ráadásul nem is értékelik őket. Magyarországon a tévésztárokat szeretik, akik gyorsan pénzt akarnak csinálni, és akikből minden napra jut egy.

Ez a fajta hírnév nem vonz?
– Nem. Úgy vagyok vele, hogy nem szeretem, ha valaki sztárnak képzeli magát, amint valami díjat kap. Szerintem itthon nincsenek sztárok, maximum ismert emberek. Sztárok ott vannak, ahol ennek van piaca. A sztár nekem Madonna.

Van olyan dolog, amit nem vállalsz be?
– A nagyon undorító dolgokat nem. Állatos pornó, ilyesmi. Néha magam is meglepődök, amikor elmegyek az Erotika Kiállításra, és látom milyen ágazatai vannak a pornónak. A szex az maradjon szex, de az ilyen beteges dolgoktól irtózom.

A domina szerepkör ostorral, bőrszerkóban már annak számít?
– Nem, azt szeretem.

Párod van?
– Egy éve van komoly kapcsolatom, szakmabeli, sokat segít nekem. Inkább én vagyok a féltékeny típus, mert nemigen van önbizalmam, pedig sokan azt hiszik, hogy nagyképű vagyok. Mondják sokat, hogy szép vagyok, de hát annyi szép lány van és különben sem ez a legfontosabb. Valahogy nincs önbizalmam.

Pedig egy év után te vagy a legsikeresebb európai pornószínésznő.
– Egyáltalán nem számítottam erre a díjra. Épp forgattunk, amikor Lauro Giotto [1] megérkezett a hírrel. El se hittem. Utána is néztünk interneten, hogy biztos én kaptam-e.

Féltékenyek a többiek, tudnak bántani?
– Mivel nagyon érzékeny vagyok, ezért mikor elkezdtem nagyon meg tudtak bántani, csak mostanában kezd el rólam leperegni. De még most is nagyon könnyen sebezhető vagyok. A válogatásokon van rivalizálás a lányok között, vagy utazásokon, ha egy szobába vagy összezárva, de az ellenkezője is előfordulhat.

Neked lett barátnőd?
– Barátnőm nincs, a fiúkkal jóban vagyok. Amúgy sem jöttem ki a lányokkal.

Azt nyilatkoztad vagányok a magyar lányok. Mitől azok?
– A csehek például nem bírják a rossz körülményeket, a magyar lányok nem akadnak fent azon, hogy nincsen vécé, inkább örülnek, hogy utazhatnak.

És a pasik? Figyelmesek?
– Volt már olyan, hogy a film után mondtam, hogy vele többet nem dolgozom. Volt olyan partnerem, aki felvétel közben annyira rám kiáltott, hogy elsírtam magam. De aki régóta szakmában van, az figyelmes nagyon, mert rengeteg tapasztalata van, kívül-belül ismeri a nőt. A kezdők között meg akad, aki azt hiszi, hogy övé a világ és te meg csak egy lány vagy, dolgozzál. De aztán ők is hamar rájönnek, hogy nem úgy vannak a dolgok, ahogy ők azt elképzelik. Az ilyenek aztán kikerülnek.

Továbbtanulás?
– Azt abbahagytam. Én úgy vagyok ezzel, hogy ami engem érdekel, például a pszichológia, azt magamnak szeretném tanulni, nem egyetemeken. A többit pedig majd az élet megtanítja. Inkább élni szeretnék, nem csak ülni a padban és tanulni, hogy majd egyszer kikerüljek a világba, és akkor még nem is biztos, hogy el tudok helyezkedni.

De nincs több rálátásod a dolgokra, ha megalapozott a tudásod? Vagy sokat olvasol?
– Nem, például beszélgetek pszichológusokkal. Nem szeretem a könyveket, inkább emberektől akarok tanulni.

Kovival forgatsz?
 – Nem az én világom, nem szeretnék soha vele dolgozni. Őt felkapta a média, a pornót rajta keresztül ismerték meg a magyarok. Úgy tűnik, mintha ő olyan nagy ember lenne, de azért vannak nála elismertebb rendezők, akiket külföldön nagyra tartanak.

Meddig tervezel a szakmában maradni?
– Nem szabtam konkrét határt. Ez attól függ mennyire elégít ki, meddig tesz boldoggá. Még csak most kezdtem el, most jön a java.

Boroka Balls – Képek és videókBoróka gruppen – Szóló képek

[Babes]

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! - A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

2 thoughts on “A magyar Boróka világhírű pornószinésznő

Vélemény, hozzászólás?