A pornó castingom

Mikor a jelenet elkezdődött kiléptem a fürdőből és végig mértem a partneremet. Egy izmos fekete srác feküdt az ágyon, a szerszáma akkora volt már most, mint egy lónak. Mosolyogva mellé sétáltam és leültem az ágyra, sablon angol beszélgetés és simogatni kezdtem a felső testét.
A rendező beszólt oldalról és elkezdődött az akció, felálltam ledobtam magamról a fehér törölközőt és visszatérdeltem az ágyra. Megfogtam a méretes dákót, és szopni kezdtem. Arra lettem figyelmes, hogy valahogy most egyáltalán nem izgulok.
Kitöltötte a számat a lassan megkeményedett szerszám és beszóltak, hogy csináljam egy kicsit látványosabban. Kivettem a számból és két kézzel kezdtem verni a srácnak, közben vadul mosolyogtam, majd végig nyaltam az egészet.
Bekaptam jó mélyen, majd ismét kivettem a számból és a golyóit vettem kezelésbe. Egyre jobban élveztem a dolgot, és vadul végig karmoltam a combját.
Éreztem, hogy élvezi a dolgot, hiszen libabőrös lett, és hatalmas tenyerével belemarkolt a fenekembe. A teljes történetet a pornó castingról itt olvashatod

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

Vélemény, hozzászólás?