A világ egyik legszexisebb nője: Heidi Klum

Nézzük a világ egyik legkeresettebb modelljét, Heidi Klumot. Íme néhány érdekesség, amit esetleg még te sem tudtál a szőke szépségről.
A nők nem szeretik elárulni a korukat, de azt hiszem Heidi Klum esetében ez nem jelent gondot, hiszen a modell éveket tagadhatna le korából. A 35 éves szépség Németországból származik, és egyes vélemények szerint már a születésekor elrendeltetett, hogy modell legyen, hiszen édesapja egy kozmetikai cégnél dolgozott, édesanyja pedig fodrász volt. 1992-ben poénból elindult a „Model 92” elnevezésű versenyen, amit megnyert, és Heidit leszerződtette a Metropolitan modell ügynökség. Ettől a pillanattól kezdve karrierje fölfelé ívelt.
A lány olyan városokban modellkedett, mint Párizs és Milánó, majd a tengeren túlra utazott, ahol először Miamiban, majd New Yorkban élt. Az évek múlásával Heidi Klum szupermodellé nőtte ki magát. Olyan cégeknek volt a reklámarca, mint például Finesse, Gerry Weber, Givenchy’s Amarige vagy a Victoria’s Secret. A modell közismert jó humoráról és talpraesettségéről, de Uraim, sajnos rossz hírem van: Heidi Klum már elkelt. Jelenleg az énekes, Seal oldalán éli hétköznapjait, és ha nem dolgozik, akkor a gyermekeivel tölti minden idejét.

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! - A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

Vélemény, hozzászólás?