Amikor a nő beindul

Kedves Publikum! Félek, hogy a kalandomra adott reakciók között lesz olyan is, hogy “kizárt, hogy nő írta”. Pedig elhiheted kedves Kételkedő, hogy nem csak hogy nő vagyok, de konkrétan ez után az esemény után pláne éreztem, hogy az vagyok.
Dél-Franciaországból jöttünk haza nemrég nyaralásból, ott ért az élmény, francia kézből. Eszméletlen volt és nagyon hiányzik, repetát kérnék azóta minden nap.
Hozzá tartozik a sztorimhoz, hogy egyetlen alkalommal és akkor is nő végzett masszázst rajtam, férfi ember csak privátból ért eddig hozzám (némelyikük viszont a simogatás fogalmával sem volt teljesen tisztában, nem hogy az erotikával).
Amúgy az “erotika” fogalmához a továbbiakban semmi köze sem lesz a történetnek masszázsolás szempontjából, ami történt, abban semmi szándékosság nem volt az úr részéről – mármint ő nem akart erotikusan hozzám érni, nyilvánvaló hogy akkor máshol és máshogy is érintett volna. És valószínűleg a későn érő típusból való vagyok, hogy ez az eset így kiakasztott.
Talán ha női masszőr lett volna…
De pasas volt: 40-45 között, rövid barna haj néhány hosszabb, göndör tinccsel a fejtetőn, szőrös kar és kéz, amúgy ruhában volt (térdnadrág, póló) az olaj övtáskából került rám. Külsőleg rendben volt, kulturált fej és viselkedés – a szálloda egyébként 4 csillagos, bár jó pár szolgáltatás elég hézagosan működött.
De nem ez :).
A wellness részleg recepcióján várt engem, mosolygott, kezet fogtunk, elindultunk. Természetesen itt hajlandóak voltak angolul beszélni, így jól kommunikáltunk, elmondtam mit szeretnék – hogy ülőmunkám van, és hogy nem sportolok, valamint hogy 20 éve nem masszírozott meg szakértő.
Mosolygott, persze.
Teljes masszázst kértem, fejbúbtól talpig, közben felhívtam figyelmét két helyre, amit kerüljön el (zsírcsomók), de persze ezt kár volt, hiszen nem volt vak.
Na nekilátott.
Isteni volt már a lábfejemnél is, valósággal ágaskodtak az idegsejtjeim, nagyon jó ritmusban tért vissza azokra a pontokra, ahol a legkellemesebb volt a nyomás, érintés, dörzsölés.
A vádlimról nem is gondoltam, hogy lehet még lazább is, hiszen a néhány biciklizért leszámolva nem erőltettem meg sosem, de masszázs után és még másnap is éreztem, hogy új lábakon állok.
Hanem amikor jöttek a combok….
Az életben nem értek így hozzájuk, pedig semmi tolakodás vagy túlfinomkodás nem volt benne, mégis mintha szexuális energiát adott volna bele, irgalmatlanul szexis tempóban nyomta az ujját és a tenyere élét. Mintha közben a Négy évszakot hallgatta volna, vagy valami különleges tempójú szimfóniát, mert olyan ritmusban csinálta, néha magára hagyta a bőröm, majd újult erővel folytatta, teljes átéléssel.
Azt teljesen kiéreztem a munkájából, hogy élvezettel tette és odaadással, jót akarva, én pedig rendesen nyögtem és fújtattam is tőle, de hát úgysem jövök ide túl gyakran ezentúl. A farpofáim alatt eltalált egy igen érdekes pontot, amitől akkorát rándultam, hogy meglepődött, de én is.
Mármint én attól, hogy van ilyen pontom.
Állítom, hogy 20 mp intenzív nyomkodás ott úgy begerjesztene hogy jöhetne egyből a szex. Hiába, a masszőr ettől masszőr, hogy tudja, milyen izmot hol, hogyan nyomjon.
Ezt nem tudja bárki az ismerősök, szeretők közül ugyanígy csinálni, ehhez a bőr és a hús ismerete kell és sok gyakorlat, empátia.
Ez a férfi meg aztán olyan empatikus volt, hogy na.
A masszázs végére kellőképpen szégyeltem magam egyrészt a hangadásaim miatt, másrészt mert biztos látszott rajtam az erős beindulás.
A zuhany aztán megoldotta a problémámat, de egész nap ezzel bírtam csak foglalkozni. Egyrészt, hogy milyen masszázs volt ez voltaképpen, másrészt, hogy mindenki ezt érzi egy hozzáértő masszázs alkalmával?
Amúgy hiába volt fenomenális élvezet, ha feltesszük, hogy ez hazai masszázs volt, nem égetném le magam újra az érzéseimmel, inkább mennék máshoz, aztán meglátjuk, ott mi történik.

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

Vélemény, hozzászólás?