Ártatlanságát árulja egy magyar szűz pina

szuzessegem-eladoEgyre reménytelenebb a hitelre szorulók élete, különösen azoknak a sora nehéz, akik devizában adósodtak el. A 18 éves lány a családján akar segíteni, ötvenmilliót remél ártatlanságáért. El van tévedve ez a pina, ötmillió is nagyon sok!
Ötvenmillió forintért, egy aukció keretén belül szeretné eladni szüzességét egy 18 éves magyar lány, aki férfiaknak és lányoknak is egyaránt felkínálja az első éjszaka lehetőségét. A szőke szépség „Tavasz kisasszony” néven az e-bay.com oldalon kínálta ártatlanságát, ám az első licit után – szabályszegés címén – kizárták őt.
– A családommal hatalmas adósságokba keveredtünk, svájci frank alapú hitelt törlesztünk, mára a mindennapi megélhetésünk is veszélybe került. Korra, nemre, vagy etnikumra való tekintet nélkül bárkivel eltölteném ezt az éjszakát, aki hajlandó kifizetni ezt az összeget – mondta a lány.
Külföldön is hatalmas a felhajtás a körül a magyar lány körül, aki árverésre bocsátotta 18 éven keresztül őrzött szüzességét.
A hír körbejárta az egész világsajtót, és egyre-másra jelentkeznek a külföldi pénzemberek, akiknek milliókat is megérne az első éjszaka a rejtélyes északkelet-magyarországi szőkeséggel. A lány már korábban sem tagadta, hogy 20-30 levelet is kapott az egyik külföldi társkereső honlapon keresztül, s többen közülük, főleg angol és ír férfiak, nem is csupán egyetlen éjszakára fizettek volna be, hanem feleségül is vették volna a „Miss Spring” álnevet használó fiatalt.
A legnagyobb brit bulvárlap, a The Sun a hét végén hatalmas címekkel harsogta: az első éjszaka joga 200 ezer font (67 millió forint) ellenében egy brit férfinél landolt! A legismertebb magyar szűz lány azonban tegnap lapunknak cáfolta az angol újság állításait.
– A licitálás még el sem kezdődött, valószínűleg a jövő hét második felében kerül majd rá a sor – jelentette ki, majd közölte: elege van a sok támadásból, amiben az akció óta neki és családjának része van, ezért a továbbiakban nem nyilatkozik senkinek.
A névtelenségbe burkolózó 18 éves hölgy az édesanyja által másfél évvel ezelőtt svájci frankban fölvett hitelt szeretné törleszteni az összegből, különben a végrehajtó viszi a fejük fölül a házat. A lány egyedül jutott arra az elhatározásra, hogy a szüzességéből tőkét kovácsol, de arra aligha gondolt, hogy milyen hatalmas érdeklődés keletkezik a története után világszerte. Az Aktívban tett nyilatkozata szerint a lányt végső soron az vette rá a szüzességi árverésre, hogy másfél éves öccsének jobb megélhetést tudjon biztosítani. Most hiába titkolja kilétét a bevállalós szőkeség, szűk körben már kezd kitudódni minden. A Blikk úgy tudja, hogy a lány édesanyját már saját családja is kikezdte, amiért nem akadályozta meg a tisztességtelen ajánlattételt.
– Belefáradtam, hogy mindenki a családomat pocskondiázza – indokolta meg az elzárkózást „Miss Spring”. – Aki pedig a neveltetésemet firtatja, annak üzenem: édesanyám úgy nevelt, hogy 18 évesen még mindig szűz vagyok!

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

3 thoughts on “Ártatlanságát árulja egy magyar szűz pina

Vélemény, hozzászólás?