Átveszem az irányítást

Ha kedvend van kufircolni, dögös rosszlányok várnak:


Hiába szeretett volna eljönni, edzőtáborban volt. Megbeszéltük, hogy bepótoljuk egy héttel később, mikor hazaér. Alig vártam. Elérkezett a “nagy nap”. Elővettem kedvenc bőrruhámat, a legrövidebbet, legszexisebbet, és eldöntöttem, ma átveszem az irányítást! Csöngettek. Nagy izgalommal nyitottam ajtót.

Most itt áll előttem, csillogó szemekkel néz rám, kedvesen. Egy szép szál vörös rózsa és egy szív alakú tömör csokoládé van a kezében. Jaj, el ne olvadjak tőle, akkor nem sikerül a tervem. Észnél kell ma lennem.
– Gyere be! – mondtam közömbösséget színlelve.
Belépett. A nagy izgalomban, miközben készültem, most érzem, nem vettem fel a tangámat. Hmm, még jobb. Gyönyörű harisnyatartó és fényes, fekete harisnya volt rajtam, extra nagy csipkével a combomnál.
Amint megérkezett, egyből alám nyúlt, és játszani kezdett nagyajkaimmal, csiklómmal. Épp kiült a kéjes nézés arcára, mikor megkérdeztem:
kérsz pudingot? Most csináltam.
Megdöbbent, erre nem számított, láttam rajta, de mondta, hogy igen, szereti.
– Akkor várj, rögtön jövök.
Behoztam egy nagy tálon a formában kihűtött finom édességet. Gyümölcsökkel volt körben megdíszítve. Örült neki, mikor egy hirtelen mozdulattal bele ültem, felfeküdtem a nagy dohányzóasztalra és közöltem, tálalva az édessége. (Ezt annak idején egy filmben láttam, és nagyon megtetszett.) Mivel előre elhatároztam, aznap gyönyörűen simára borotváltam a puncimat.

Áron boldogan ette, nyalogatta, amit csak látott. Bizsergő érzés fogott el, észre vettem, ágaskodik igencsak a nadrágja egy bizonyos ponton. Mikor már szépen letisztogatta puncimról, és popsimról is kedvenc édességét, határozottan rászóltam, vetkőzzön le. Szófogadó volt. Mondtam, hogy az alsónadrágot is vegye le! Levette. Igen, most eljött az én időm, gondoltam.
Háttal elé álltam, és ágaskodó szerszámánál fogja húztam magam után az ágyig. Ő hagyta, lépkedett utánam büszkén. El is nevettem magam. Amit beértünk a hálószobába, a már odakészített kendővel bekötöttem a szemét.
Most az én meglepetésem következik. Kértem, feküdjön végig kényelmesen. Hagyta magát az árral sodorni.
Ekkor elővettem kedvenc, rózsaszínű, puha szőrmével bevont bilincsem, és kikötöztem az ágy háttámláján lévő rácshoz kezeit. Egy pávatollal elkezdtem simogatni, csiklandozni. Többször visszatértem a mellbimbójához, nyakához, fülcimpáihoz, illetve más erogén zónáihoz, péniszéhez, combjának belső feléhez, herezacskójához. Láttam, nehezen bírja a kiképzést.
– Még csak most kezdek bele jönni, gondoltam. Számba vettem egy jégkockát, és milliméterről-milliméterre végighúztam szépen, lassan a mellkasán, egészen a hasáig. Úgy, hogy közben melleim hozzá érjenek testéhez. Vonaglani kezdett és mondta:
– megállj csak, egyszer szabaduljon ki a kezem!
A hideg jégkocka után forró számmal, nyelvemmel kényeztettem, de nem értem direkt péniszéhez. Levettem a kendőt róla, szerettem volna tovább izgatni.
– Azt akarom, hogy nézz, mondtam és odahúztam karnyújtásnyira egy széket. Kezdtem vetkőzni, csak a fehérnemű maradt rajtam, és maszturbálni kezdtem a szeme láttára. Együtt nyöszörögtünk, ő könyörgött, engedjem el a kezét. Nem hatott meg.
Már félórája kínozhattam, mikor kérlelni kezdett, hogy engedjem el kezeit. Láttam rajta, nagyon szeretne hozzám érni.
– No jó, mondtam és elengedtem az egyik kezét. Rászóltam, most szabad vagy! Nem érhetsz hozzám, simogathatod a farkad. Lássam!
Gondolkodás nélkül teljesítette akaratom. Mától a szolgám vagy, és azt teszed, amit mondok. Érted?
Közben csodálattal néztem gyönyörű, feszes izmait, kisportolt testét, bár igyekeztem szigorú arcot vágni közben. Áron az izgalomtól kipirult arccal nézett rám, ezért azt a kegyet is megengedtem neki, hogy szagolgassa lehúzott harisnyámat. Még a farkát is megsimogathatta vele. Amint hozzáért, hatalmasat élvezett.

Tudtam, ettől a naptól kezdve, én irányítok. Elengedtem Áron másik csuklóját. Közöltem vele, szedje rendbe magát, és öt percen belül tűnjön el a szemem elöl. Több időt nem vagyok hajlandó elpazarolni rá.
Kapkodva tusolt és vette fel ruháit, miközben szigorú szemekkel azt néztem, hogyan köthetek belé.
– Mikor láthatom az Úrnőm?
Örömmel konstatáltam kérdését.
– Majd, meglátom, hívj! Mikor elmész, kapsz egy házi feladatot.
– Igenis, mi az?
– Otthon simogatod a farkad, és közben rám gondolsz. Érted?
– Igen, és köszönöm Úrnőm!
Áron mai távozásával tudtam, új fejezet nyílik kapcsolatunk minőségében. Majd adok én neki az eddigi izgatásért.
De ez már egy másik történet.

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! - A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

Vélemény, hozzászólás?