Az ötösért meg kell dolgozni

Az a történet, amit most leírok, szóról szóra igaz.
Soha nem voltam jó tanuló, nem is gondoltam, hogy tanulnom kellene. Megelégedtem mindig a kettessel. Viszont most lettem 12.-es és rájöttem, hogy most már a jegyek igenis számítanak, így meg kell értük dolgoznom. Elő is vettem a matek könyvem, és nagyban elkezdtem matekozni. Kijelöltem pár feladatot, amit nem értettem, mondván, hogy majd megkérdezem tanáromat.
Másnap bementem hozzá az irodába, és meg is kérdeztem, hogy ez a példát hogy kell megoldani.
Mikor egyszer csak észre vettem hogy mellemet bámulja, miközben magyaráz.
Elmosolyodtam, majd előrébb hajoltam.
Dadogva magyarázta már szinte a példát, mikor megszólalt:
– Bocsásson meg Dorina, de most le kell mennem elintézni valamit.
Hirtelen átfutott az agyamon egy gondolat… Mi lesz,hogyha nem tudom megfelelően megírni az érettségit és nem vesznek fel az egyetemre. Nem gondolkoztam tovább, tudtam mit kell tennem. Visszanyomtam a székébe, majd vele egyenesen szembe leültem, széttett lábakkal.
Teljesen ledöbbent, látszott rajta, hogy erre aztán nem számított. Kitágultak a szemei, mikor észre vette, hogy nincs rajtam bugyi.
– Dorina mit jelentsen ez?
– Szerintem pontosan tudja mit jelent.
Majd megfogtam a kezét, és végigsimítattam kopasz puncimon a kezét, közben hangosan felnyögtem.
– Dorina kérlek, fejezze be… feleségem van, gyerekem, te a diákom vagy!
Majd becsúsztattam úját barlangomba, és elvettem onnan a kezem. Innentől kezdve rábíztam a folytatást.
Lassan elkezdte be-ki mozgatni az úját, szegény arca még mindig fal fehér volt. Én közben halkan sikoltoztam a gyönyörtől. Majd előrébb csúszott a székével, és mélyen a szemembe nézett. Megfogott a derekamnál fogva, és hátra döntött. Nem láttam semmit abból, ami történik. Csak éreztem.
Éreztem, ahogyan haja végig simítja a combon belsejét, majd egyre közelebb kerül…
Egyszer csak éreztem, ahogyan bekapja csiklómat, és vadul nyalni kezdi. Úgy ízlelgette, hogy én alig bírtam magammal, de nem szabadott hangosnak lennem.
Majd bedugta lyukamba nyelvét, és megdugta nyelvével a puncim. Összevissza dobáltam magam, míg egyszer csak felállt, és elindult az ajtó felé.
– Ne haragudjon, nekem ez nem megy. Nem tehetem ezt, hiába vágyom magára mindennél jobban.
Tudtam, hogy most mindent elveszíthetek, így rátértem a lényegre. Levettem lassan a pólómat, majd kikapcsoltam a melltartómat, és szépen azzal a mozdulattal jött a szoknya.
Határozottan oda sétáltam, és hozzá simultam, és a fülébe suttogtam.
– Nézze, nekem kell az ötös. Bármit megteszek, amit csak akar.
– Úristen… Nem lehet. Nem. Nem. Nem.
– Bedughatja bárhová!
Mintha hirtelen sokkot kapott volna úgy nézett csupasz testemre, majd felvett. Én körülfontam lábaimmal, majd levágott az asztalra. Olyan vad volt… Ilyenek még sosem láttam.
Vadul elkezdte kefélni a puncimat. Olyan gyors volt, olyan nagy, olyan kemény…
Az érzés leírhatatlan volt. Mintha kiszabadítottam volna egy éhes oroszlánt a barlangjából, és most csak enni akart volna.
Minél többet. Minél gyorsabban.
Egyre csak kefélt, én már alig bírtam magammal, mikor egyszer csak leállt. Belenéztem a szemébe, és pontosan tudtam, hogy mit akar. Azt, amiért a négyes helyett ötöst kapok.
Leültettem székébe, és én megfordultam. Majd szép finom mozdulattal ráültem. Ugyanazzal a mozdulattal, ugyanazzal a gyors tempóval elkezdte segglyukamat dugni. Nagyon fájt. Könnyeztem. Nem volt jó. Közben egyik kezével mellemet, másikkal csiklómat izgatta.
– Szétbaszom a szűk kis segglyukadat, te büdös kurva.
– Ah…
– Fáj mi? Gyerünk, pattogj csak, ez az… Így…
Nagyon fájt, elismerem. De nem panaszkodhatok. Megkaptam az ötöst. Miután befejezte, felöltöztünk. Bocsánatot kért, hogy durva volt, de bevallotta, hogy nem sok ilyen ajánlata volt, így ki akarta használni.
Bevallottam, hogy nekem is jó volt, kivéve az annál, és hogy szerencsés a felesége.
Elindultam kifelé, mikor utánam szólt:
– Megdolgoztál a jegyért, így garantált az ötösöd, ahogyan az érettségin is.
Majd lehajtotta a fejét, és arcát kezébe süppesztette. Sajnáltam őt, de tudtam ez az érzés el fog múlni. Viszont rájöttem, hogy mivel szinte minden tanárom férfi, így nem lesz nehéz az érettségi.
[Lolita]

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

Vélemény, hozzászólás?