Bajner Dóra modell Vadócz Krisztián felesége

Ilyen egy focistafeleség. Bajner Dóra igazi focistafeleség, Vadócz Krisztiánnal már lassan két éve házasok. Férje azonban egy holland csapatban játszik, Bajner Dóri ezért sokat ingázik, ami cseppet sem esik nehezére, hiszen imád utazgatni, a modellkedés miatt pedig már hozzá is szokott. A házaspár azt mondja, így is sok időt tudnak együtt tölteni, szerintük csak szervezés kérdése az egész…
Hivatását is szívesen feladja a családért a modell Bajner Dóra (24), aki úgy érzi, focista kedvese, Vadócz Krisztián mellett révbe ért.
Szeretek modellkedni, de csak hobbiszinten dolgozom. Fiatal vagyok még, de minden vágyam, hogy férjhez menjek Krisztiánhoz, és családot alapítsunk – árulta el a modell. – Nagy, klasszikus templomi esküvőt szeretnénk, és ehhez Krisztiánnak meg kell keresztelkednie.
– Madridban dolgoztam, amikor megismertem Krisztiánt, aki a spanyol Osasuna színeiben focizik az első osztályban. Miatta maradtam kint, és fél éve együtt élünk. Csak néhány színvonalas divatbemutatóra jövök haza. Forrás: Blikk.hu, Tv2.hu.
További focisták és nők: Celeb szex, ki kivel dugott – Focista feleségek itt – Lothar Matthäus neje oltári nagy kurva – Wayne Rooney-nak sokba kerültek a kurvák – Chloe Evans kipakolt Balotelli szexualitásáról – A focisták szeretik az érdekből alájuk fekvő számító kurvákat, mert jól kihasználják őket szexuláisan, és kedvelik a pénzéhes ribancokat – Dzsudzsák Balázsnak orosz pina kellene Zimány Linda helyett, és további focisták és nőinek botrányai linkgyűjtemény itt.

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!