Baukó Éva, VV Éva szerint csalt az RTL

VV Baukó Éva korábban az RTL Klubnak már vállalhatatlanná vált azért, mert elég sokat iszik állítólag, és ilyenkor nehezen kontrollálja magát.
VV Éva most egy szórakozóhelyen mutatta be, hogy a piavád nem teljesen alaptalan – írja a Blikk. VV Éva is megjelent az Xnews.hu születésnapi buliján a Közgázon, ahol a Supernem koncertje alatt két lány lábára is rálépett. Valószínűleg a lányok sem voltak józanok, mert az atrocitás miatt verekedni kezdtek.
– Két hölgy lábára is rátaposott tánc közben a tűsarkújával. Mivel nem kért bocsánatot, az egyik lánynál elszakadt a cérna, megfogta Évát a hajánál fogva, és leráncigálta a földre egy látványos mozdulattal. Utána Éva felállt, és lökdösődni kezdett az elkövetővel, majd az égő cigijét is elnyomta a lány kezén. Ezt követően közelharc alakult ki köztük, amelynek a végén Évát egyszer vállon, majd alkaron harapták. Ezen a ponton szétlökdöstük a verekedő lányokat” – mondta a lapnak egy szemtanú, Zoltán. Az esetről VV Éva nem akart túl sokat beszélni.
– Akadt egy kis nézeteltérésem, de nem akarok ezzel foglalkozni, nem vagyok túl jól – mondta a lapnak még a szórakozóhelyen.
Baukó Éva megvádolta az RTL Klubot, amire Rubin Kristóf reagál. Havas Henrik dolgait is kiteregette.
– Havas Henrik, aki meg akart baszni, még seggbe is. Ott dolgoztam nála, csak aztán otthagytam a gecibe – állította a Törtető lány. A teljes cikket itt olvashatod.