Berlusconi szexplázája

Berlusconi szexplázája, ezeket a csajokat kúrta a kujon, a képekért kattints a fotóra, vagy ide:
Graziana Capone – Az olasz lapok egyenesen Angelina Jolie-hoz hasonlítják a jogászhallgató szépséget, aki nem egyszer kényeztette Berlusconit, miközben mostanában a miniszterelnök megtépázott imázsát igyekszik helyreállítani a tanácsaival, mert hogy ezért fizetik hivatalosan.
Mara Carfagna – A korábbi Miss Italia és aktmodell jelenleg a kormány esélyegyenlőségi minisztere. Berlusconi állítólag azt mondta neki, ha nem lenne nős, boldogan feleségül venné.
Karima “Ruby” Keyek – A marokkói hastáncosnő és örömlány, eredeti nevén Karima El Mahroug még csak tizenhét éves, tehát fiatalkorú volt, amikor részt vett Berlusconi (és Putyin) szexpartiján. Egy-egy Rómában, Milánóban vagy a miniszterelnök szardíniai villájában eltöltött estéért 1000 eurót (kb. 275 ezer forintot) vehettek át a lányok, köztük ő is. A Berlusconi elleni vád legfőbb aduja, az úgynevezett “Rubygate” névadó főszereplője.
Nicole Minetti – Berlusconi foghigiénikusa. Akkor találkoztak, amikor a korábbi showgirl a miniszterelnök a két letört fogát kezelte, miután 2009 decemberében pofán dobták egy szoborral Milánóban.
Francesca Pascale – A La Repubblica napilap szerint Francesca a miniszterelnök legújabb barátnője. Korábban a televízióból volt híres, szórakoztató műsorokat vezetett, mint mondjuk nálunk a Liptai Claudia.
Veronica Lario – Berlusconi második felesége, akivel mostani férje az első nejét csalta, és akit valószínűleg egyetlen olasz nő sem irigyel nőbolond és notórius hazudozó, hatalommániás férje miatt. Az egykori sztriptíztáncosnő Veronica húsz évet húzott le a derék Silvio mellett, szült neki három gyermeket, de most már nála is betelt a pohár: tavaly májusban elindította a válópert.
Barbara Matera – Berlusconi showgirjleinek legszerencsésebbje, huszonévesen az Európai Parlamenti képviselő lett teljesen véletlenül, kizárólag a belső értékei alapján. Ő a Nőjogi és Esélyegyenlőségi Bizottság alelnöke.
Patrizia D’addario -A luxusprosti Patrizia D’addario állítása szerint november 4-én Berlusconival töltötte az éjszakát, miután részt vett egy partin a kormányfő római rezidenciáján. Közzétett egy beszélgetést is, amelyen a kormányfővel beszéli meg egy randi részleteit, és amelyet ő rögzített. Így állt bosszút amiatt, mert Berlusconi megígérte, segít neki megoldani egy ingatlanproblémáját, de végül nem tett semmit.
Noemi Letizia – A Nápolyból származó Noemi a Berlusconi felesége által indított válási hercehurca középpontjában áll. Ő csípi legjobban Veronica szemét. Berlusconi ugyanis részt vett Noemi 18. születésnapi ünnepségén, és egy 6000 eurós, gyémántokkal kirakott arany nyakláncot vitt neki ajándékba, miközben a saját gyerekei partijait mindig kihagyta. A lány, aki egyszerűen csak Papinak hívta a 72 éves politikust, cáfolja, hogy viszonya lett volna Berlusconival.
Pikáns részletek derültek ki a Silvio Berlusconi bírósági eljárására készülő peranyagból. Az ügyészség a kormányfővel szemben azt állítja, hogy igenis létesített szexuális kapcsolatot a marokkói származású lánnyal, a sajtóban csak Ruby néven emlegetett Karina el-Mahrouggal, méghozzá tucatnyinál is több alkalommal.
A peranyagban részletesen kitértek arra, miként is zajlottak Berlusconi vad partijai a Milánó melletti, arcorei villájában. A hét oldalas dokumentum szerint az olasz kormány feje tizenhárom alkalommal fizetett Rubynak azért, mert igénybe vette természetbeni szolgálatait. Ezt az információt három olyan személytől szerezték, akik prostituáltakat bocsátottak a szexéhes Berlusconi rendelkezésére.
A partikat előre megírt koreográfia szerint tartották meg. Kiadós vacsora után a fiatal lányok erotikus táncot lejtettek. Ezután Berlusconi egy vagy több lányt választott ki közülük, s velük töltötte az éjszakát. Ezek a lányok több pénzt kaptak, mint azok, akiket csak egyszerű táncra szerződtették.
Berlusconi és a marokkói lány is tagadja a vádakat, Ruby azt állította, hogy a kormányfő egyetlen ujjal sem ért hozzá. A 74 éves Berlusconinak ebben a perben április 6-án kell először bíróság elé állnia. Az ügyészség nemcsak Berlusconi ellen javasol vádemelést, hanem azokkal szemben is, akik “felszolgálták” a lányokat a kormányfőnek.
További Berlusconi szex, kurvák, bulvár, botrány: Mara Carfagna miniszterasszony, Berlusconival is dugott – Berlusconi a kiskurú Rubyt 13 alkalommal dugta meg – Berlusconi magát védené áprilisi perében – Ruby, Belusconi kurvája Bécsben van – Ronaldo is fizetett Berlusconi kurvájának Rubynak – Ruby: Minden lány meztelen volt Berlusconi buliján – Kadhafi inspirálta Berlusconit az unga-bunga partikra – Nők százezrei tüntettek Berlusconi ellen – Bugyit letolva tüntettek Berlusconi ellen videó – Kilakoltatják Berlusconi kurváit – Berlusconi ellen tüntetés, és kurvája Ruby – Az olasz parlament támogatta Berlusconit a kurvázásban – Undorítónak nevezte a szexbotrányait taglaló műsort Berlusconi – Folytatódik Berlusconi prostibotránya – Putyin is részt vett szexorgiákon – Berlusconi és Putyin együtt kurváztak – A 17 éves kurva ötmillió eurót kért az olasz kormányfőtől – Berlusconi kiskorú prostituáltakkal szexelt – Cicciolina: Ott voltam Berlusconi orgiáján – 17 éves lánnyal kavart a veterán politikus – Pénzért szexeltem Berlusconival állítja egy tini tinikurva – Berlusconi egyik kurvája csoportszexről vallott – Berlusconi szexpartiján négy lány jutott egy férfira – Berlusconi szexpartijának elképesztő fotói – Szexvideón Berlusconi – Elnökök és kormányfők szexbotrányai

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

One thought on “Berlusconi szexplázája

Vélemény, hozzászólás?