Bíró Ica meztelen, retró fotók

Bíró Ica szőrös pinás meztelen, retró képek. A fitnesz világba távozott Metal Lady élete csak akkor lenne teljes, ha megtalálná a másik felét, egy férfi formájában. Bíró Ica szerint azonban ez nem megy olyan könnyen, ahogy ezt egyesek gondolják, hiszen egy hírességnek mindig sokkal nehezebb ismerkednie, mint egy átlagembernek.

Bíró Ilona szerint a dolgát legjobban a média nehezíti meg, mivel nem minden esetben olyannak látják az emberek az újságokban, mint amilyen valójában.
Bíró Icánál a párkeresés témája tabu, most mégis kivételt tett, és őszintén beszélt a pasizás nehézségeiről. “Az ismert embereknek sokkal nehezebb. A média lehet, hogy állít valamit rólam, de én nem biztos, hogy olyan vagyok. Lehet, hogy van valaki, aki azt képzeli, hogy olyan vagyok, mint amilyennek az újságokban látnak, de nem ilyen vagyok. Sőt!” – meséli a szőke sztár.

 imagebam.com imagebam.com

– Én egy abszolút monogám alkat vagyok. Nekem tíz éves kapcsolataim voltak, hűséges vagyok, de tudok vadmacska lenni, ha kell. Alapvetően én egy nyugodt, szeretetteljes, bújós cica vagyok inkább. A barátaimmal és a munkámmal vagyok jelenleg a legjobban elfoglalva – mondta el a Bíró Ica, akinek most nem egy férfi, hanem sokkal inkább külföldi tervek járnak a fejében: a Moszkva téren lévő klubját is árulja.
További Bíró Ilona szex, erotika, bulvár: Bíró Ica szőrös pinával pózolt – Bíró Ilona kulbjában házkutatás – Cicciolina Staller Ilona és Bíró Ica szőrös pinával pornóztak

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

Vélemény, hozzászólás?