Bíróság előtt a bigámista modell

Ha kedvend van kufircolni, dögös rosszlányok várnak:


Visszaeső bigámistaként több év börtönre is ítélhet a bíróság egy volt pornósztárt, aki öt férjet fogyasztott el 18 éves kora óta. Emily Home (31) álnéven kötötte házasságait, a tárgyalásán pedig azt vallotta: ötödik férjének a nászútjukon ismerte be, hogy még az előző férjétől sem vált el.
– Először a tizennyolcadik születésnapja után ment férjhez egy katonához, majd amikor külföldre vezényelték, egy bankárral kötött házasságot. A férfit a legjobb barátjával csalta meg, következő férje pedig egy komputergrafikus volt. Először nyolc éve büntették bigámiáért, öt éve hat hónapra el is ítélték, de miután kiengedték a börtönből, újból férjhez ment.
A bíró által „veszélyes ragadozónak” titulált nő állítólag „vad szexjátékokkal” csalta tőrbe partnereit.
– Emily bevallotta, hogy mániás depresszióval kezelik, ha szerencséje van, emiatt enyhébb büntetést kaphat – állította a Daily Mailnek a nő ügyvédje. Forrás: Blikk.hu

Bigámia hírek: Július 24-től eltörlik a kolumbiai büntető törvénykönyv azon paragrafusát, mely egytől három évig terjedő börtönbüntetéssel sújtja a bigámistákat. A katolikus egyház tiltakozik a döntés ellen. Az ellenzők szerint ezzel Kolumbia a hűtlen házasfelek paradicsomává válhat, ahol a házasság csak egy olcsó áru. A főügyész nem aggódik, szerinte épp elég büntetés önmagában is egy második házasság.

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! - A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

Vélemény, hozzászólás?