Black Listed pornófilm sorozat

A Black Listed pornófilm sorozat egy egy jelenetét láthatod, ha a borítókra kattintasz. A második filmjét veszem most farok alá. Vince Voyeur a Black Listed II-vel, hogy úgy mondjam, belecsapnak a lecsóba rendesen. A nagy fekete fúrótornyokat olyan lukakba eresztik itt, melyek körül Tori Black, Andy San Dimas, Dana Dearmond, Juelz Ventura vagy a kihagyhatatlan Bobbi Starr ringanak. A három órás monstre moziban Lex Steel, Sean Michaels, Jon Jon meg Mr. Marcus a hatalmas lóbaszó faszukkal elég rendesen megdolgozzák a csajokat, ahogy az elvárható egy igazi interracial filmtől. De tényleg, ezek a mozik nyilván kicsit így vannak kitalálva (az amerikai közönség részére): ezek a nagy benga fekete állatok így kúrják szét a szende szűzlányokat. Pedig igazában mondjuk sokkal szelídebbek, mintha Rocco Siffredi vagy Manuel Ferrara akár (legalábbis ebben a filmben, mert a „klasszikus” Gangbang (vagy Gangland?) sorozatban azért nem egyszer zsírbrutál volt a gang. Pl. a különben zseniális német pinával Anna Novával készült filmben). Fogalmam sincs, hogy van-e, volt-e „faji” előítéletes töltete az ilyen típusú filmek kitalálásának – nálam nincs ilyen alapja annak, hogy nézem. Inkább a setlist dönt. És ez már a második jó setlist idén e témában – az elsőről, az Alone in the Dark 7-ről is jó lenne írni, ha volna időm. Nem semmi Tara Lynn Foxx a vastag fekete farkak erdejében!
Már az első scene igen jól indul (egy kis duma után, amit áttekertem). Juelz Ventura kimondottan faszállítóan néz ki – nem is csoda, hogy Mr. Marcus „vendégoldalát” pillanatok alatt keményre tudja szopni. Már az előzetes bugyivillogtatása is úgy sikeredett, hogy a néző szinte érzi az átütő tüzelő szuka szagot, hát még ez a nagy nyálfolyatás a szopás-szájbakúrás közben! Aztán feltolja a picsáját és kezdődik az igazi mélyfúrás. Marcus nagyon bika ebben, de hát Juelz Venturával nincs nehéz dolga. Bugyi térdhajlatba eresztve, a hosszú lábon még nyújt is a sokcsattos, majdnem térdig érő fekete csizma – nyami! Aztán szintén döbbenetes az a néhány másodperc, melyben – közvetlenül azelőtt, hogy beleülne – végigcsúszik a tag faszán ez a Juelz, s aztán még zsenális csípőmozgásokat is performál. Az mondjuk különösen zsibbasztó képsor, amikor szó szerint megszorongatja Mr. Marcus tökét – úgy fest, mintha annál fogva húzná magába, nem is bírja sokáig a csődör. Nem semmi, kérem. A facial is jó, az ideges, vicsorgós faszverésekhez képest Mr. Marcus nyugodt rárántásaival persze kicsit meglepő a kilövés, de elkapja a csaj képét rendesen. És hát ez a Juelz, még egyszer mondom! Igazán mindent megtesz értünk, ártatlan farokverőkért. Nem is folytatom, már-már zseniális jelenet, ügyesebbeknek közben többször is jó lehet…
Persze nem árt spórolni az energiával és minden más egyébbel, mert ilyen setlisttel már eleve csak fokozni lehet a hatást. Andy San Dimas az utóbbi idők nagy berobbanójának tűnik nekem. Kimondottan utáltam ezt a Jon Jon nevű tagot, amikor elkezdte taperolni meg nyalogatni, hogy neki lehet, a jó anyjába…! Szóval Andy megint állatul néz ki. Voyeurék nagyon odatették magukat ebben a filmben! Belladonna Face Fucking Challenge-e óta tudható, hogy ez a baba nagyon ott van szopásügyileg a topon. Azt a produkciót ugyan itt nem übereli, de nagyon jól áll a fekete léc az arcában, ügyesen dolgozik rajta – különösen, amikor közelit látunk. Szép ez a csaj, és egyre biztosabban dolgozik a filmeken. Kúrás közben például végig dumál nagy nyögések közepette. Szép szőrös ezúttal, a vadító neccharisnyáról nem is írtam még. Bár a tag nem olyan profi, mint az első scene szereplője, gyakran pozíciót kell miatta váltani a kamerának (mely különben szinte végig tök fehér háttér előtt filmezi a jeleneteket), azért ez a fantáziával kefélő kurva kárpótolja a nézőt. Kár, hogy a faszi a végén összevissza lövi el azt a keveset, amit kicsihol magából, Andynak nyállal kell rásegíteni, hogy valahogy kinézzen.
Aztán a megintcsak telitalálat Dana Dearmond jön ibolyaszín szerkóban, lenövesztett hajával kicsit öregecskének tűnően, zseniálisan fehéren. Itt már Mr. Marcus mellett Sean Michaels is felbukkan, szóval, komoly döngölésre számíthatunk – és persze meg is kapjuk. Ügyesek a kameraállások, jók a pózok. Hol egyszerre, hol felváltva dugattyúzzák a kanok, kapunk egy kis dp-t is, a végén két nagy faciallal. Azután Bobbi Starr következik Mr. Marcusszal és Jon Jonnal. Az utóbbi időben megint nagyon sokat látom, és bár alapvetően nagyon bírom ezt a kemény kis kurvát, mostanában már kevés új dolgot tudok meg róla. Úgy is modhatnám, hogy sok újat ebben a filmben nem tud mutatni. De azért megbízhatóan hozza a színvonalt, s aki nem ismerné, az elégedett lesz itt vele.
Fő számnak hagyták a végére a két legnagyobb ágyút: Tori Black és Lexington Steele előadását. Ez már előre is elég cerkahegyezően hangzik! Tori fekete bőrben, csizmában. Aztán anélkül (a csizma marad). Az év kurvája meg a leghosszabb farkú néger szeánsza valószínűleg addictoknak kihagyhatatlan darab, bár őszintén szólva itt csak a profizmusukból, a rutinjukból élnek. Egyszerűen a többi lány elevenebb a filmben. És hát a facialt meg olyan rossz szögből veszi a kamera, hogy nem sok semmi látszik belőle. Kár érte, mert különben Tory arca megtelt, akár egy kistányér, úgyhogy kár, hogy nem láttuk. A legvégére a stáblista alatt maradt még egy kis behind the stage Juelz Venturával – aki ebben a filmben valami különösen jó! Összességében köszönet ezért a filmért! Sokkal több izgalmas perc van benne, mint amennyi uncsi.

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

Vélemény, hozzászólás?