Bódi Sylvi, Konta Barbara, Görög Zita

Konta Barbara: A legszebb mellű magyar híresség Konta Barbara, mostanában kerüli a nyilvánosságot, úgy tűnik, hogy nőies domborulatai mégis mély nyomot hagytak olvasóinkban. Önök szerint ugyanis kis hazánkban a híres hölgyek közül a Barátok közt egykori sztárjáé a legszebb kebel – vélhetően büszke és boldog – tulajdonosa. Alig 0.05-del maradt le tőle az éppen második gyermekével várandós Görög Zita. Természetesen számítottunk arra, hogy az egykori modell egy dobogós helyet csíp meg magának, hiszen már jóval azelőtt is a Velvet olvasóközönségének egyik nagy kedvence volt [1], hogy dekoltázsa a terhesség következtében még impozánsabb lett. Persze az élbolyból nem hiányozhatnak a playmate-ek sem. A férfimagazint Kocsis Orsolya képviseli, aki 2005-ben közönségdíjas lett az Év Playmate-je versenyen, és őt Bódi Sylvi követi a sorban, aki pedig három évvel korábban az első lett ezen a megmérettetésen.
Bódi Silvy: A playmate ugyan bevallja, még egy szabásmintán se ismeri ki magát, de azért divattervezni fog: egyik első, igen eredeti ötlete egy póló, melyre a „Szexoktató – az első óra ingyenes” feliratot álmodta. Úgy véli, ő ezzel a bevállalós csaj imázsát sugározza majd Zimány Linda, Horváth Éva és Dukai Regina kollekciója mellett. „Az ő pólóikon inkább aranyos szövegek lesznek, de én az izgalmat szeretem”
Görög Zita: Görög Zitát aki feldúlt egy házasságot ismét prostiként kínálják. „Valakik nagyon le akarnak járatni” – állítja Görög Zita (24). Alig egy évvel azután, hogy a bájos műsorvezetőnőt egy luxusprostituáltakat futtató londoni székhelyű internetes cég alkalmazottai között tüntette fel, most megismétlődött az eset. Zita azonban nem dühöng, sőt ahogy ő fogalmazott: tojik az egészre.

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

Vélemény, hozzászólás?