Bódi Sylvi újra levetkőzött

Abból is láthatjuk az évek múlását, hogy Bódi Sylvi újra megszabadult ruháitól. A szépséges modell tegnap már legújabb naptárjának fotózásán pózolt. Sorozatban a hetedik kalendárt készíti Bódi Sylvi. A fekete bombázót a Megasztárból ismert Lakatos Márk stylist segíti a munkában, de Sylvi maga is részt vett a ruhák összeválogatásában. Miközben egy szál fehérneműben pózolt, több tucat fotós és újságíró leste minden mozdulatát. – Egyáltalán nem vagyok zavarban, kamerákhoz és kíváncsi tekintetekhez vagyok szokva – mondja.
– Ez a naptáram a hetedik lesz a sorban, a témája a Cabaret című film, lesznek fekete-fehér, színes, teljesen felöltözött és félig meztelen képek egyaránt. Ahogy az előzőek, ez sem kerül kereskedelmi forgalomba, kizárólag az üzleti partnereim és a rajongóim kapnak belőle. Tudom, hogy kelendő lenne a piacon, de ez az egész számomra nem az üzletről, sokkal inkább az önmegvalósításról szól. Jól érzem magam, amikor pózolhatok, és szerintem ez érezhető a képeimen is – magyarázza.
– Imádom ezt a munkát, hiszen egy kaméleon vagyok. Óráról órára másik stílust veszek fel, de mindegyik mögött ott vagyok én. Jó úgy dolgozni, hogy én vagyok a modell és a megrendelő is egyben, így a fotózás közben lehetőségem nyílik beleszólni a dolgokba. (Borsonline)

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! - A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!