Botrányos aktfotók kerültek elő Demi Moore-ról

Ha kedvend van kufircolni, dögös rosszlányok várnak:


Szegény volt, átlagos és pornózott. Egy világsztár felesége, milliomos és szexszimbólum lett. Demi Moore-t teste tette sztárrá, szerepeire kevésbé emlékezünk. Sorozatunk első részéből kiderül: miért rúgták ki az iskolából, milyen mélyre süllyedt le a sikerért, és hogyan szokott le a drogokról.
Ha valaki, akkor Demi Moore az a sztár, aki kétségtelenül mélyről jött. A színésznő alkoholista, drogfüggő szülők gyerekeként látta meg a napvilágot Új-Mexikóban. Apja Demi születésekor elhagyta a családot, de később még néhányszor feltűnt a kislány életében, persze mindig hatalmas káoszt okozva ezzel.
A férfi ilyenkor összeverte Demi anyját, a kislány előtt lőtte be magát, botrányt, botrányra halmozott. Végül öngyilkos lett. Nem csoda hát, ha Demi tizenhat évesen ott hagyta az iskolát, és aktmodellnek, majd pornószínésznőnek állt.
Ekkoriban igen durva fotók és felvételek készültek róla, Demit azonban ez egy cseppet sem zavarta. Tizennyolc volt, amikor hozzáment Freddie Moore rockzenészhez, aki teljesen a mélybe taszította. A meztelenkedésért és pornózásért kapott pénzből kokaint vásároltak, vagy leitták magukat a sárga földig.
Demi húsz sem volt, de súlyos alkohol és drogfüggő lett. 1983 jelentkezett a Flashdance szereplőválogatására, ahol a szereplő legesélyesebb három lány között végzett. Mivel a producerek nem tudtak dönteni, ötven férfi előtt levetítették a három lány szexi táncát egy kazettán, hogy döntsék el: a látottak alapján ők kivel bújnának ágyba. Végül Jennifer Beals lett a befutó, Demi sokkal kevesebb szavazatot kapott.
Ám Demi nem adta fel, hogy meghódítja Hollywoodot, jelentkezett a St. Elmo tüze című filmbe, ahova be is válogatták. Szerencséje volt, hiszen kis híján kimaradt a filmből, a rendező, Joel Schumacher ugyanis drogelvonóra küldte. – Megfenyegetett, hogy ha nem hagyok fel a kábítószerekkel, lőttek a szerepemnek. Akkor nagyon utáltam, de ma már tudom, hogy neki köszönhetem az életemet. Ugyanis végre tiszta lettem – emlékezett vissza Demi, akinek karrierje a St. Elmo tüze című filmmel indult be. Saját menedzsere lett, és folyamatosan válogatásokra hívták. Férje azonban képtelen volt lemondani a drogokról, ráadásul egyre gyakrabban eljárt a keze is, kékre-zöldre verte a színésznőt, így végül elváltak.
Demit tehetséges, és mindenekelőtt gyönyörű, izgató nőnek tartották, nagy karriert jósoltak neki. Az 1986-os Mi történt az éjjel című filmben újra megmutatta a testét, izgató szexjelenetekben szerepelt Rob Lowe-val.

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! - A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

One thought on “Botrányos aktfotók kerültek elő Demi Moore-ról

Vélemény, hozzászólás?