Bulvár és celeb szexhírek

megan-fox-melleiLe kellett állítani a Szex és New York forgatását
A sztárokat megrohamozó rajongók miatt félbe kellett szakítani a népszerű szappanopera második filmváltozatának forgatását.

Megan Foxnak nem megy a szex!
A legszexisebb hírességnek választott sztár egyáltalán nem találja magát vonzónak és kívánatosnak. Ráadásul Megan Foxnak a szexszel is problémái vannak.

Carrie Bradshaw kirúgta Manolót?
Az első ruhák a Szex és New York második részéből! New York Szex és New York lázban ég: a héten kezdték forgatni a kultikus sorozat mozifilmváltozatának második részét. A stylingért ismét Patricia Field felel, Manolo Blahnikot viszont mintha páros lábbal rúgták volna ki.

Prostik, pia és szex a nagykövetségen
Képek csak felnőtteknek! Prostituáltakat és alkoholt vittek be a szállásukra az Egyesült Államok kabuli nagykövetségének őrzésével megbízott magán biztonsági cég emberei; viselkedésük miatt az amerikai külügyminiszter is felháborodásának adott hangot.

Tények és tévhitek a fertőző nemi betegségekről
A nemi úton terjedő betegségekről olyan sok téves információ kering a fiatalok körében, hogy nem is csoda a megbetegedések egyre növekvő száma. A fertőzésekkel a herpesszel, a klamídiával, a HIV-vel – szemben való védekezés legbiztosabb módja egyértelműen az önmegtartóztatás. Ha azonban mégis a szex mellett voksolsz, feltétlenül tudnod kell mi igaz, s mi nem a fertőző nemi betegségek háza táján.

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! - A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

Vélemény, hozzászólás?