Iwiwen is hirdetett a pedofil bébiszitter

pedofil_ferfiElkészült az első szakértői vélemény, az aktákat kedden kapták kézhez a nyomozók, a pszichológus három megvizsgált kisgyermek közül kettő esetében igazolta a szörnyű gyanút: megbecstelenítette őket a bébiszitterük. A gyerekek felügyeletét vállaló K. László ugyan makacsul tagad, de szorul körülötte a hurok: immár 42 család tett bejelentést ellene. Bár az őt bizalmukba fogadó családok csupa jóra emlékeznek a magát Lacónak nevező férfival kapcsolatban, a rendőrséget nem téveszti meg a férfi simulékony modora.
Egyre több bizonyítékot gyűjtenek be a szolgálatait főként az interneten és az iWiW-en hirdető K. László beteges szenvedélyéről. Mint arról lapunk beszámolt: a 32 éves bébiszitter legkisebb áldozata kilenc hónapos, a legidősebb hétéves. A gyanú szerint Lacó csókolgatta a gyerekek nemi szervét, majd rávette a piciket, hogy ők is harapdálják az övét.
Még most sem lehet tudni, hogy összesen hány gyereket becstelenített meg, mindenesetre már negyvenkét család tett bejelentést a rendőrségen. Baranyi József, Újpest rendőrkapitánya a Borssal közölte: elkészült az első szakértői vélemény, kedden kapták kézhez a nyomozók.
– Eddig három gyermeket hallgatott meg a pszichológus, a szakember szerint közülük kettőnél – egy két- és egy ötévesnél – igazolható a gyanú – mondta az alezredes.
– A harmadik gyermeknél a pszichológus nem igazolta, de nem is zárta ki egyértelműen a szemérem elleni erőszak lehetőségét. Igyekszünk a lehető legnagyobb tapintattal, odafigyeléssel meghallgatni a gyerekeket, nem akarunk további kárt okozni a lelki világukban. K. László továbbra sem tett beismerő vallomást.

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! - A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

Vélemény, hozzászólás?