Bűnösnek találták az erőszakoló katonát

kislany_katonavalEgy Egyesült Államok-beli katonai bíróság bűnösnek talált egy amerikai katonát, aki megerőszakolt egy 14 éves iraki lányt, majd családjával együtt meggyilkolta. A 22 éves Jesse Spielman közlegényt péntek késő este találta bűnösnek az esküdtszék egyhetes hadbírósági tárgyalás után Fort Campbellben, Kentucky államban. A férfi egyike volt annak az öt katonának, akiket megvádoltak a 2006 májusában Bagdadtól délre, Mahmudijában elkövetett bűncselekménnyel.
A bíróság megállapítása szerint Spielman részt vett a támadás megtervezésében, miközben társaival whiskeyzett és kártyázott. A közlegényt négyrendbeli gyilkosságban, nemi erőszakban, nemi erőszak céljából elkövetett betörésben és nemi erőszakra szőtt konspirációban találták bűnösnek. Spielman a tárgyalás kezdetén bűnösnek vallotta magát hullagyalázásban, gyújtogatásban, az igazságszolgáltatás akadályozásában, illetve a háborús övezetre vonatkozó alkoholtilalom megszegésében. Paul Cortez őrmester és James Barker már korábban bűnösnek vallották magukat az ügyben, és 90, illetve 100 év börtönbüntetésre ítélték őket. A gyanú szerinti főbűnöst, Steven Green egykori közlegényt személyiségzavarai miatt eltávolították a hadseregből, és ügyét polgári bíróság fogja tárgyalni. Akár halálos ítélet is várhat rá..
Cortez és Barker, akik mindketten tanúskodtak Spielman tárgyalásán, elismerték Abeer Kasszim al-Dzsanabiat megerőszakolását. Vallomásuk szerint Green lelőtte a lány szüleit és húgát, majd megerőszakolta a lányt, és őt is megölte. Ezután kerozint öltöttek a holttestre, és felgyújtották, hogy így tüntessék el a bizonyítékokat. A gyilkosságok feldühítették az irakiakat, és tovább növelték a feszültséget a háborús zónában.

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

Vélemény, hozzászólás?