Csak egy jó popsi kell a győzelemhez

Volt, aki szerint: „csak egy jó popsi kell a győzelemhez”, reméljük a zsűri azért a belső kisugárzást is nézte a NYME szépén. Az NYME szépségversenyének tíz döntőse tegnap délután mérette meg magát a szakmai zsűri és a nagyközönség előtt. Kisebb nagyobb bakik, kivillanó bugyimasnin és hajat kócoló koronafelrakáson kívül a verseny annak rendjén és módján zajlott.

nyme_szepsegverseny_bikinis_lanyok

A kulisszák mögötti készülődésről és a lányokról már írtunk bővebben, most a legszebb hármat kérdeztük. Az első három helyezéssel, illetve egy különdíjjal is a győri szépségek dicsekedhetnek el otthon. A legszebbek kaptak több tízezres portfólió fotózást, ékszert és wellness hétvégét is. Igaz, egy ruhautalvány sem lett volna rossz nyeremény. Az NYME szépei szobatársak voltak az utóbbi pár napban, együtt készültek a versenyre. A győri nyertes trió nagyon megszerette Szombathelyet, a diáknapi partikat, és a helyi pasikat pedig főleg, szóval köszönik, hogy itt lehettek!
1. helyezett (és különdíj): Szente Klementina (21) – végzős andragógia szakos hallgató. 2. helyezett: Dávid Dzsenifer (19) – elsőéves idegenforgalmi szakmenedzser. 3. Kalmár Martina (23) – rekreáció és egészség fejlesztés szakos hallgató. Különdíj: Horváth Izabella (20) – kommunikáció és médiatudomány szakos hallgató. A szépségkirálynő választás résztvevői: Agócs Piroska, , , , , , , , , , , Szente Klementina, , . A teljes cikket itt olvashatod el.
Szépségverseny hírek: Miss Budapest lányok itt – Miss Australian Gold szépségei – A Face Of Asia egzotikus szépségei – Fitmodel lányok – Egyetem arca lányok – Bemutatkoztak az ázsiai lányok – Egyetem arca 2013 cikk.

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!