Csóró pincérlányt kúrt fel Ronaldó

cristiano-ronaldo-felcsinalta-a-pincerlanytEgyre több részlet lát napvilágot Cristiano Ronaldo kisfiával kapcsolatban. Barátai különböző brit lapoknak elárulták, hogy a gyerek még márciusban született, az anyja egy szegény amerikai pincérlány. Cristiano Ronaldo a foci vb idején, július 3-án tette közzé a hírt, hogy apa lett. Annyit tett hozzá, hogy az anya kiléte titok marad és a gyereket ő neveli fel. Béranyáról írt a portugál sajtó, amit kétkedve fogadott mindenki, hiszen miért venne igénybe egy béranyát egy olyan világhírű, jóképű és gazdag fickó, mint Ronaldo, aki nők százezrei közül választhat.
A brit sajtó persze tovább nyomozott, és kezd kirajzolódni az igazi történet. Több angol lapban is nyilatkozott Ronaldo néhány ismerőse, akik elárulták, hogy Ronaldo tavaly júniusban, feltehetően Las Vegasban feküdt össze egy szegény pincérlánnyal, és ebből az egy éjszakás kalandból született a kisfiú.
– Ronaldo jól adta a hülyét – mesélte az egyik barát. – Amúgy jól beszél angolul, de ha arra van szükség, elkezd makogni. Most is ezt történt, csak annyit mondott a lánynak: én és te, dugunk? A lány nem értette, majd a szórakozóhely párás ablakára rajzolt egy szívet, és annyit: én, te, csók. Ronaldo hotelszobájában kötöttek ki, a lány pár hónappal később Ronaldo ügynökén, Jorge Mendesen keresztül üzent: terhes. A DNS-teszt igazolta a feltételezést, Ronaldo az apa. A focista ügynöke mindent elrendezett, a lány egy vagyont kapott azért, hogy lemondjon a babáról – a gyereket csak 18 éves kora után láthatja –, és hogy megőrizze anominitását.
– Ronaldo örül, hogy apa lett, még akkor is, ha váratlanul érte – mondta a barát. – A gyerek egyébként márciusban született, de a vb alatt derült ki, hogy Ronaldo az apa. Anyjával, Doloresszel és nővéreivel, Katiával és Elmával megbeszélte a dolgot, vállalták, hogy gondját viselik a kicsinek. Ha ő nem állt volna a baba mellé, a katolikus hitben élő család karolta volna fel, hiába, Cristiano Ronaldo Junior Dolores unokája, ez a tény mindent felülír.
További cikkek focista szex és botrányok témában: Ronaldo titka a szép Irina – Dobó Katát megdugta Ronaldó – Varga és Merczel nőnek öltözött – A foci VB nyitókoncerjén az énekesnő a pináját fogdosta – Ribéry kiskorú kurvás botránya ellenére is népszerű – Meghalt Ronaldo transzvesztita partnere

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

One thought on “Csóró pincérlányt kúrt fel Ronaldó

Vélemény, hozzászólás?