David Carradine, a Kill Bill sztárja szexjátékban halt meg

Ha kedvend van kufircolni, dögös rosszlányok várnak:


Döbbenet! Bizarr „szexjáték” gyilkolta meg a filmsztárt? Menedzsere nem öngyilkosságnak, hanem „tragikus balesetnek” nevezte a történteket.

David Carradinet, a Kill Bill sztárját holtan találták bangkoki szállodai szobájában. A 72 éves színész a BBC értesülései szerint valószínűleg öngyilkos lett, a helyszínelő rendőrök ugyanis egy kötelet találtak a nyaka körül. Az újabb hírek azonban már elvetik az öngyilkosságot.

Carradine 1964-ben jelent meg először a filmvásznon, azóta nevét több sikeres és kevésbé sikeres alkotásból is ismerhetjük. Híressé a Kung fu című sorozat tette, de az igazi áttörést Tarantino Kill Billje jelentette. Úgy tűnt, hogy a színész újra megtalálta helyét a filmes világban, több főszerepet is kapott, az öngyilkosság lehetőségét emiatt is többen megkérdőjelezik.

Annál is inkább, mivel a rendőrség által megerősített információk szerint Carradine meztelen teste a függönyökhöz használt bársonykötélen lógott a Swissotel Nai Lert Park Hotel egyik luxusapartmanjának gardróbszekrényében. A holttestet pénteken boncolják fel, többen azonban máris tényként kezelik: a színész egy bizarr szexjátékba halt bele. A thaiföldi rendőrség tájékoztatása szerint nemcsak Carradine nyaka körül találtak kötelet, hanem a pénisze körül is. A thai hatóság nem bukkant kimondottan öngyilkosságra utaló nyomokra (például hiányzott a búcsúlevél), és a színész pénisze körül talált kötélből azt feltételezik, hogy valamilyen szexuális játékba halhatott bele a filmsztár – írta a The Inquisitr magazin.

Carradine a Stretch című film forgatása miatt tartózkodott Thaiföldön, és nem jelent meg a szerda esti vacsorán, amelyet a stáb tagjai fáradtságnak tulajdonítottak. A színész holttestét csütörtök délelőtt találta meg a takarítónő. A hivatalos jelentés szerint Carradine-ra meztelenül bukkantak  szobájának gardróbszekrényében, nyakán és péniszén kötéllel. Sőt mindkét keze is össze volt kötve, a kötél pedig a nyaka köré volt tekerve. A rendőrök szerint egy másik személynek is a szobában kellett tartózkodnia Carradine halálakor.

Fojtogatós szex:  Ennek a szexjátéknak a kedvelői azt állítják, hogy a véráramlás elállítása maximális élvezetet ad, az agyi oxigénhiány ugyanis fokozhatja a kéjt. Amikor azonban az egyik személy elzárja a levegő útját, vigyázni kell arra, hogy a partnere ne fulladjon meg.

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! - A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!