Détár Enikő meztelenül pucsít

Détár Enikő meztelenül pucsít, kattints a fotóra a többi képért. Détár Enikő hazánk egyik legismertebb színésznője, aki a színházban és a képernyőn egyszerre sikeres, ugyanakkor kétgyermekes anyaként is helytáll.

Détár Enikő kolléganőivel, Ladinek Judittal és Fésűs Nellyvel tagja a Dívák éjszakája nevű formációnak. A három színésznő közös produkciója olyan szórakoztató zenés show-műsort kínál, amely magában hordozza a múlt század párizsi életének hangulatát.
Détár Enikő elmondta, hogy mivel most már 27 és fél éve él együtt férjével, nem okozott ez a helyzet közöttük semmiféle konfliktust, hiszen mindig örülnek, ha a másik egy új lehetőséget kap.
Habár Rékasi Károlyt először meglepte a dolog, természetesen nagyon örült felesége új szerepének, amire Détár Enikő saját bevallása szerint rögtön igent mondott.
A színésznő egyébként egy kacér hoteltulajdonost alakít majd a TV2 népszerű szappanoperájában, egy olyan típusú nőt, aki, ha szusit akar enni, fogja magát, és kiruccan Tokióba.
– Volt olyan, hogy minden nap meg tudtam nézni a másik csatornán futó sorozatot, és akkor kérdeztem tőle, hogy te, Kari, mi lesz, életben maradsz, és akkor csak annyit mondott nekem, hogy én is kíváncsian várom, úgyhogy azt gondolom, most nekem is lesz mivel visszavágnom – nyilatkozta Détár Enikő.
Hozzátette, hogy egy új munka egyfelől mindig inspirál, másfelől viszont mindig izgul – nem titkolta el, hogy az első forgatási napon tényleg úgy érezte magát, mint egy diák, pedig már több évtizede foglalkozik színészettel.
– Szappanoperában sosem forgattam még. Tévéjátékban, filmben forgattam már, és játszottam színházban, operettben, musicalben és prózában – tette hozzá Détár Enikő, aki 22 évvel ezelőtt a Lindában is szerepelt.
Détár Enikő és további vetkőző magyar sztárképek, hírek, bulvár: Gubás Gabit meglepte a pikáns siker –  Détár Enikő mezetlen – Kerekes Vica leveszi a bugyiját és bepucsít – Amy Winehouse és más pornóra hangolt videóklipek – Sennához ment Kiss Ramóna Dubajba – Sharon Stone lesz a mélytorkozó pornósztár anyja – Natalie Portman kúrása a legnépszerűbb a mozikban – Paris Hiltont vagy Miley Cyrust megdughatod

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!