Dobó Katát megdugta Ronaldó

dobo_kata_portreSok férfi ágyában megfordult már Dobó Kata. Hol hosszabb, hol rövidebb ideig tartottak kapcsolatai, na de melyik nőnél nincs ez így? A vörös színésznő mindössze abban különbözik az átlagos nőtől, hogy ő legtöbbször a híres emberek közül választ magának párt. Most pedig úgy tűnik a sztárfocistára, Ronaldóra vetette ki a hálóját.
Cristiano Ronaldo szeretője volt Dobó Kata, állítja a német Bild am Sontag. A bulvárlap fotókkal vagy dokumentumokkal nem tudta alátámasztani cikkét, így lehet, hogy Kata csupán Ronaldo vágyálma. Cristiano Ronaldo legyőzte legnagyobb vetélytársát, Lothar Matthäust, igaz, nem a futballpályán, hanem az ágyban, írja a német hetilap. A cikk szerzője szerint Ronaldo épp a kétszázadik barátnőjét hódította meg a minap. A hölgy orosz, vagyis ugyanúgy a volt vasfüggöny mögül érkezett, ahogy a portugál minden tizedik barátnője. Mint kiderült, Ronaldo bukik a kelet-európai lányokra: skalpjai között szép számmal akadnak bolgár sztriptíztáncosnők, lengyel énekesnők és orosz szupermodellek. Nem kis meglepetésünkre magyar hódítást is tulajdonítanak a Szépfiúnak becézett Ronaldónak: a lap Dobó Kata nevét is megemlíti a szeretők között, igaz, nem színésznőnek, hanem modellnek aposztrofálja.
Egyébként Ronaldo szokása, hogy minden barátnőjét Júliának szólítja, első szerelmére emlékezve, aki Madeira szigetén szedte fel az akkor tizenöt éves fiút, aki törülközők széthordásával kereste a pénzét. Dobó Kata nem kívánta kommentálni a német lap állítását.
dobo_kata_hanyatt_dobta_magat
Dobó Kata (született: Kovács Kata) csábos vörös szépségként, A miniszter félrelép című filmmel lett országosan ismert, pedig már a film előtt is szerepelt az Éretlenek című sorozatban. Férfiak sóhajtoztak a láttán, de ő éppen akkor férjnél volt – párja a fiatal színész, Vermes Dávid volt. A kapcsolat alig tartott két évig, a hírnév viszont a szárnyára kapta Katát. Megint két évig Bochkor Gábor, majd Andy Vajna oldalán próbálgatta szárnyait.
Aztán következett még egy nős férfi, Levente, majd egy gyógyszerész, Gábor. Azóta nem is sokat hallottunk Dobó Kata magánéletéről. Most azonban egy német lap, a Bild am Sontag teregette ki Kata szennyesét. A német lap szerint ugyanis Christiano Ronaldo legyőzte legnagyobb vetélytársát, Lothar Matthäust, igaz, nem a futballpályán, hanem az ágyban – túl van ugyanis a kétszázadik hódításán. A jelentős barátnőszámban pedig benne van Dobó Kata is! Ez egyébként egyáltalán nem elképzelhetetlen, hiszen köztudott, hogy a portugál labdazsonglőr bukik a kelet-európai lányokra: skalpjai között szép számmal akadnak bolgár sztriptíztáncosnők, lengyel énekesnők és orosz szupermodellek. A német lap összeállításában egyébként Kata is modellként szerepel – de ilyen kicsinységen nem akadunk fenn.
[Babes bulvár] Dobó Katát kúrta Árpa Attila a filmvásznon cikk itt – Dobó Kata és Gregor Bernadett gátlástalanul vetkőzött – Örömlányok jártak Ronaldóéknál Budapesten – Meztelen a magyar modell aki Becham után Ronaldóra hajt

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

2 thoughts on “Dobó Katát megdugta Ronaldó

Vélemény, hozzászólás?