Dósa Kinga

Dósa Kinga kiváló budapesti modell munkákat vállal 2012-ben Magyarországon is. Reklám fotók, katalógus képek, divatbemutató, film, smink és kozmetikai bemutató.
– 10 éve modellkedem itthon és külföldön egyaránt! Volt Stuttgartban, mexikói stábbal munkám. Most New Yorkkal levelezek és egy párizsi munkára nyertem beválasztást. Én hoztam el nyáron a Legszebb hát díját 2011-ben.
Adatok: 60 kg 92-63-92 a Méretei 181 cm magas, ebből 106 cm a lábai hossza. Igen egy elit termék vagy szolgáltatás promóció hosztesze rendelkezhet ilyen paraméterekkel. Milyen munkákat vállal: fotózás, kifutó, reklám, film, smink… Referencia anyaga van. Fotómodell referencia képgaléria, kis felbontásban minta fotók:

lábak Dósa Kinga fekete fehér modell fotó modell egész alakos bikini Uszoda-erotika motor Kinga Dósa 2011

Láthatjuk, hogy komoly vállalkozás és egyben sport teljesítmény is ilyen elit modell megbízásokhoz jutni külföldön és Magyarországon egyaránt. Modell, statiszta munkára a mai napig sok fiatalt keresnek, de szűkült a hazai top modell piac, ezt be kell látni.
Milyen egy jó modell? – Legyen maximalista, szeresse és ismerje kamera előtti munkát, tudjon szerepelni, színészi vénája legyen, olykor meg kell szólalni! Igényesség magas szinten, szégyellősség nélküli szereplések fehérneműben illetve fürdőruhában is magabiztosan. Mosoly, életöröm vegye körül! A bánatát tudja megjátszani. Felnőtt, tapasztalt és önálló döntésekre képes.
Csoportos, csapat munka és kommunikációs készségek terén fontos jónak lenni, aki már látott egy jó brigádot, az tudja, hogy ez mit jelent hatékonyságban. Cikk és képek forrása: Divat-trend.info

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!