Drogos szex lett a botrányhősnő veszte

A legendás rocker, Bob Geldof lánya, Peaches elveszítette százezer fontos szerződését a Miss Ultimo fehérneműcéggel, mivel a huszonegy éves lány magánélete túl balhésnak bizonyult a cég számára.
Peachesről meztelen fotók kerültek fel az internetre, melyeken Ben Mills művésszel szerepel együtt. Mills azt állítja: heroint lőttek be egymásnak, úgy szexeltek egyéjszakás kalandjuk során.
– Kénytelenek voltunk felbontani a szerződést Peacheszel, mivel a Miss Ultimo elsősorban fiatal lányokat céloz meg, és a mi felelősségünk az is, hogy mit közvetítünk feléjük, mire buzdítjuk őket – szólt a cég közleménye.
Peaches Geldof, Bob Geldof brit zenész lánya 2 éve szakított férjével, Maxwell Drummey-vel, akivel 2 hónap együtt járás után házasodott össze bosszúból.
Drummey azonban csak most jött rá, hogy el kellene végre válni, ezért kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva beadta a válópert Los Angelesben. Geldof és Drummey 6 hónap nem igazán boldog frigy után határozta el, hogy szakítanak. Peaches már 2 hónap után rájött arra, hogy házassága nem fog túl sokáig tartani, az ismert zenész lányának szavai be is igazolódtak.

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

Vélemény, hozzászólás?