Dukai Regina 2006 CKM

Dukai Regina örül, hogy kibukott a dubajozás! Dukai Regina egyike a legfelkapottabb magyar modelleknek. A Dubaj-botrány óta lassan mindegyikük elmondta már véleményét a botránnyal kapcsolatban. Regina örül, hogy kiderült, ki az, aki tisztességtelen munkát végez.

– Az én lelkiismeretem tiszta. Soha nem kerestem, és soha nem kerestek ilyen jellegű munkákra. Nem tudom, hogyan működnek ezek a külföldi munkák, de nem hiszem, hogy a lányok naivan kimászkálnának csak úgy Dubaiba. Akiről kiderül, így járt. Én nem tudnék a családom szemébe nézni, de még tükörbe se. Ráadásul az egész életemet, az eddigi munkámat tenném kockára. Én meg vagyok elégedve azzal, amim van.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Dukai Regina szex, erotika, bulvárhírek: Az állatkínzás ellen kampányolnak a celeblányok – A vetkőző lányok Sugarbirdje nyit az állatvédelem felé – Vadító focistafeleséggé vált Dukai Regina – Horváth Éva fekete fasszal nyomul Kolumbiában – A dubajozók listája, egy hét alatt 40-50 arab bassza meg brutálisan a dubajozó kurvákat – Sugarbird 2010 – Dukai Regina meztelen – Dukai Regina állt – Dukai Regina Playboy  – Dukai Regina, Zimány Linda, Horváth Éva és Bódi Sylvi – Dukai Regina Playboy – Dukai Regina rázta a … rongyot – Zimány Linda, Bódi Sylvi, Dukai Regina és Horváth Éva divattervezői babérokra tör – Debreczeni Zita, Dukai Regina és Zimány Linda meztelenül – Debreczeni Zita, Dukai Regina és Zimány Linda – Dukai Regina 18-as kolbászra bukott – Dukai Regina és Debreczeni Zita együtt nyaraltak – Dukai regina nem a testéből fog megélni

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! - A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!