Dundika volt férje agyonvereti Majkát?

dundika-meg-feleseg-de-majkaval-hetyegKinek ne esne rosszul, ha válófélben lévő felesége már ország-világ előtt mással kamattyol? Válófélben lévő férjétől fél Dundika és Majka. A pár állítólag ezért nem vállalja kapcsolatát, annak dacára, hogy tucatnyi szemtanú látta őket turbékolni.
Miért titkolja szerelmét Dundika és Majka? – találgatják egyre többen. A pár tagadása azért is érthetetlen, mert a Ferihegyi repülőtéren utastársak tucatjai látták enyelegni a nyuszilányt és az ózdi hőst. A lemezlovasságra átnyergelt modell válófélben lévő férje is biztos benne, hogy egykori szerelme a rapperrel jött össze.
– Attól még, hogy hazudoznak, együtt vannak. Szerintem valójában arról lehet szó, hogy ez a kapcsolat Hajni számára nem vállalható. Nekem furcsa, hogy pont Majkát húzta ki a pakliból, jobbat is húzhatott volna. Ha neki ez kell, és erre van szüksége, az nem nekem kellemetlen – mondta el lapunknak Szentiványi László, Dundika férje. A szóbeszéd szerint épp a pécsi vállalkozó az oka, hogy az új celebpár nem vállalja kapcsolatát a nyilvánosság előtt: Majkáék félnek a férj haragjától. László szerint fölöslegesen.
– Nincs okuk félni, Majkának sem kell tartania attól, hogy bántani fogom, mert engem ez az egész már nem érdekel – reagált értesülésünkre a férfi.
Dundika nyelve mindezek ellenére sem eredt meg.
– Mindent elmondtam már, amit akartam, semmit nem tudok hozzátenni – közölte a nyuszilány, Majka pedig a Borsonline lapzártá ig elérhetetlen volt. Forrás: Borsonline
További Dundika szex, erotika, pornó: Dundika otthagyta férjét, most Majka dugja – Lázad a szakma Dundika lemezlovas karrierje ellen – Dundika, Hornyák Hajni fénykorában – Hornyák Hajnalka képek – Dundika Hornyák  Hajnalka – Dundika is nyomul a VB kapcsán – Dundika, Hornyák Hajnalka meztelen – Dundika pénzért szexelne – Dundika és a kéjlepedő – Dundika vajon elélvezett a lovon? – Dundika és huga a pinák retusálva – Benkő farka megmoccant Dundikára – Dundika pinájáj mikor látjuk újra

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

Vélemény, hozzászólás?