Erotika kiállítások 2009. Szeptember

erotika-expoErotika expo

weblap: Erotikaexpo.hu
A jövőhéten kerül megrendezésre a 20. Jubileumi Erotika Expo, a Hungexpo „F” pavilonjában. A rendezvényen a magyar sztárok mellett több külföldi előadó is fellép. A programok szeptember 18-án, pénteken kezdődnek, és egészen vasárnapig tartanak. A jubileumi Expo során nem csak élő show műsorokkal várják a kilátogatókat: lesz itt Erotic & Art kiállítás, valamint szombat este 10-től Sexy Angel Night Party, minek során a bulizni vágyók együtt szórakozhatnak a fellépő művészekkel.
A belépő teljes egészében levásárolható a pavilon területén, valamint minden napijegy egy tombolaszelvényt is tartalmaz, mellyel óránként értékes ajándékokat lehet nyerni.
A belépőjegyek pénteken és szombaton 3495, vasárnap 2495 Ft-ba kerülnek, de érdemes az első két napot választani, hiszen a külföldi fellépők vasárnap már nem adnak műsort. Az eseményen a hazai erotikus ipar színe java képviselteti magát, többek között a Luxx video, a Tom média és a Tabu tv.
A rendezvény előélete, valamint a kiállítók és a fellépők garanciát jelentenek egy élményekkel teli hétvégére, amit a különböző akciókkal és kedvezményekkel igyekeznek a szervezők még vonzóbbá tenni a vendégek számára.
Fellépők: Mészáros Dóri, Maya Gold, Nikki Rider, Regina Moon, Britney Springs Oroszország, Lévai Adrienn, Alison Star, Kyra Black, Gloria Hell, Devil Virgin, Yoha Spanyolország, Cser Franciska, Petra, Erica Venus, Jenny Baby, Candy Alexa Oroszország, Christal, Neo, Kíta, Viki, Isabell, Angel, Engy, Zsani, Shila – Részletek itt

erotika-kiallitasErotika kiállítás

Fellépők: Dunia Montenegro Spanyolország, Lea Lexis, Mya Diamond, Vivian Schmitt Németország, Alexandra Diamond, Alex, Amina, Carlos, Christina, Erica, Gina Gallardo, Naomi Cole, Reny, Rony, Szandy – 

weblap: Erotikakiallitas.hu

“Ez évben is számos, híres hazai és külföldi sztár lesz vendégünk a show színpadon és sok-sok színes programmal és látnivalóval, újdonsággal várjuk a törzslátogatóinkat és az újakat is.
Itt szeretném megragadni az alkalmat arra, hogy felhívjam a látogatók szíves figyelmét, ne hagyják magukat megtéveszteni más, várhatóan előttünk megrendezésre kerülő, azonos tartalmú rendezvény által. Sajnálatos módon az utóbbi évek gyakorlata alapján ez már többször is megtörtént.” írják a rendezők. – Részletek itt

Mindkét kiállításon lehet segédeszközöket vásárolni: vibrátorok, dildók, tágítók, kétvégű, vágyfokozó készítmények, szexi ruhák  bővítik a választékot. Ha diszkrétebb környezetben vásárolná meg ezeket a terméket, akkor látogasson el az Intim Centerbe.

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!