Erotikus horoszkóp – Bika

Ha kedvend van kufircolni, dögös rosszlányok várnak:


Tipikus bika

Mivel a Bikát a Vénusz uralja, nagyon fontosak az élet- és szerelmi tudományok, és ezáltal a saját érdemei: A csillagjegyek között a Bika a tökéletes élvhajhász, és többnyire egy tehetséges szerető. Meggyőzőnek mutatkozik az érzéki örömök játszadozásaiban, és művészien kényezteti partnerét.

A Bika ért az erotikához. Szívesen kényeztet, csábít és elképeszt. Innen adódik, hogy e Vénusz-jegyben szülöttek számára szükség van sok bensőséges és gyengéd simogatásra és becézésre. Mivel a Bikák nem csak érzéki, de rendkívül ragaszkodó partnerek is. A Bika szülöttek nem szívesen játszanak a tűzzel, így mások érzelmeivel sem. Ez a jegy még a szerelmi kalandokról is le tud mondani, semmilyen veszélyt nem vállal! Még a szerelemben sem.

Kedvenc pozíció

A Bika férfi oldalról szeret szeretkezni a legszívesebben, mivel így erősen be tud hatolni, ahogy egy bikához illik, és egyidejűleg a nő melleit és csiklóját is izgathatja. A Bika nő az orális izgatás mestere, senki sem tudja a férfit nagyobb élvezettel nyalogatni, mint ő.

Izgatószerek

A dicséret örömet okoz.
És ami a Bikát éhessé teszi: a borsfű.

A Bika emberek általánosságban romantikusak és fáradhatatlanok a gyengéd odaadásban. Ha kedve egyszer mégis alábbhagyna, egy tea segíthet, melyet mézzel lehet finomítani: egy negyed liter vízben forraljon fel három gramm borsfű port (gyógynövény boltokban kapható) és a főzetet kortyonként itassa meg.

Különleges szerelmi tipp:

A Bika férfi partnere csempésszen egy használt bugyit a zakója zsebébe, amit a férfi egész nap szagolhat az irodában.

A bika férfi

A Bika férfi egy realista, megbízható és (majdnem mindig) kedélyes társ, aki nyugalmat és erőt sugároz. Rossz nyelvek szerint, flegma és lusta. De másképp is lehet őket nézni: ez a férfi kész sokat nyújtani, hogy szerelmének biztosítsa az anyagi jólétet. Így egy kicsit kipihenheti magát az ember és lazíthat…
Nem szereti a futó szerelmi kalandokat. Erőssége a mély, belső és csendes érzelmek. Ezért minden Évának, aki a régi iskola lovagjairól és férfias védelmezőkről álmodik, ő az égi ajándék.

Röviden: a Bika férfi egy keménykötésű, érzéki és gondoskodó partner. Szíve hölgyével tűzen-vízen átmegy, és szívesen hordja a tenyerén. Ami nem feltétlenül szó szerint értendő, hanem gazdaságilag kell értelmezni. Mivel a Bika férfiak kifejezetten ínyencek, soha nem takarékoskodnak a szellemi és erotikus odaadásban. Éppen ellenkezőleg. Mindenesetre a Bika férfi nem viharos gyorsasággal hódít, hanem gyengéden, romantikusan és kifejezetten érzelmileg.

Széptevések és simogatások számítanak nála. A partnernő, aki kifejezetten erre tart igényt és/vagy ezt elfogadja, földi mennyországban érezheti magát. Az élet (anyagi) komolyságait a hímnemű Bika természetesen nem veszti szem elől. Fontos neki, hogy szertője (és szerelme) kifejezetten jó érezze magát. És ezeknek az igényeknek a kielégítésére a Bika férfi nagyon sok energiát fordít. Ezért a vele párban élő nő szemet tud hunyni a Bika önfejűségének megnyilvánulásai felett, amennyiben elég megértő és rugalmas…

A bika nő

A Bika nőt túlzások nélkül hölgynek lehet nevezni. Noha nem túlzottan nagystílű, de nőies kisugárzása erős, és harmonikus ízlése és érzéke jellegzetes. És a diszkrét, de érzéki báj ezekben a Vénusz uralta női egyedekben magától értetődő.
A Bika nő ritkán hajlamos kis flörtökre, szívét ezért sokáig nem ajándékozza oda. Mindenekelőtt még szükséges egy pár teszt… Először tisztázni (és garantálni) kell a jövőbeni élettársnak a gazdasági helyzetét. Végül is nyugtatólag hat egy jó vastag bankszámla. A Bika nőnek nincsenek mértéktelen igényei és szükség esetén saját maga is mindent megtesz, hogy a megszokott jólétet biztosítsa.

Tulajdonképpen ez után lehet bejelenteni házasságkötési szándékát, és már semmi sem állhat a boldogsága útjába. Feltételezve, hogy a kiválasztott hűséges és megbízható, és egy bizonyos fokig alkalmazkodóképes. Természetesen a hírhedt bika típusú konokság sem állítja meg a jegy női egyedeit. De ha az élettárs diplomatikus képességgel rendelkezik, és a megfelelő időpontban egyszerűen nem veszi szigorúan a dolgokat, ritkák lesznek a véleménykülönbségek és a veszekedések. Mint semmilyen más nő, úgy igényli a Bika hölgy a biztonság és állandóság érzését.

Túlzott önállóságról a Bika nő rendszerint keveset tart. Teljesen jól érzi magát az anya és a háziasszony szerepében – és emellett tehetséges üzletasszony. Legyen a hivatásában %u2013 egyedül, vagy akár egy férfi oldalán – vagy ha arról van szó, még az árat is lealkudja a heti piacon.

A bika társhoroszkópja

Bika és Kos:

Mindketten nagyon ellentétes személyiségek. A Kos fékezhetetlen vitalitása inkább elrettenti a Bikát. Ha a tüzes Kosnak sikerül, a fantáziátlan Bikába a tüzet fellobbantani, akkor egy jó kapcsolat alakulhat ki. A Bikának tolerálnia kell a Kos félrelépéseit.

Bika és Bika:

Szexuálisan nem mindig illenek egymáshoz, mert a férfi hűtlenkedik, a Bika nő ellenben kifejezetten érzelmes és biztonságot kedvelő. Átmenetileg egy erős vonzalom lehet közöttük, de az egy házasságot nem élne túl.

Bika és Ikrek:

Az Ikrek, akik ma az egyik, és másnap a másik Ikrek egyéniségüket élik ki, majdnem elfogadhatatlanok a földön járó Bika számára, még akkor is, ha netalán vonzalmat érezne az Ikrek csapodársága iránt. Nincsenek jó kilátások a szexre és a házasságra.

Bika és Rák:

A Rák megfelelő partner a Bika számára. Mindketten erősen érzelmesek, és a magabiztos Bika a tétova Rákot még szexben is csúcsra tudja juttatni. Egy kapcsolat, ahogy egy házasság is nagyon boldog lehet.

Bika és Oroszlán:

Csak ha a Bika kész az Oroszlán nagyzási hóbortja előtt fejet hajtani, akkor lehet köztük valami. Egy szexuális vonzalom könnyen kialakulhat, de a szerelem és házasság számukra kilátástalan.

Bika és Szűz:

Amikor a mélyen érző szex éhes Bika kompromisszumot köt a tartózkodó és puritán Szűzzel, akkor jól kijöhetnek egymással. De egy hosszú távú kapcsolat attól függ, mennyire hajlandó a bátortalan Szűz a Bika szex játékaiban részt venni.

Bika és Mérleg:

A Mérleg, aki mindig arra gondol, hogy kiegyensúlyozottnak tűnjön, és minden problémát megoldjon, mindent megtesz azért, hogy igényes Bika partnerét maradéktalanul boldoggá tegye. A Bika sem adja azonnal fel, és ezért szerelemben és házasságban egy boldog kapcsolat alakulhat ki.

Bika és Skorpió:

Mindkét csillagjegy felajzott szex éhséggel, úgynevezett telhetetlen libidóval van megáldva. Kétségtelenül mindkettőjüknek heves a modora, és többnyire nehezen békíthetőek ki. Egy kapcsolat mindkettőjüknek eléggé izgalmas lehet, egy házasság működésképtelenné válhat.

Bika és Nyilas:

Az egyszerű Nyilast éppolyan könnyű felizgatni, mint a Bikát. Kétségtelenül nehéz lesz Bikának a Nyilas hűtlenségébe belenyugodni. Ágyban egyetértés uralkodhat, de hosszú távon a Bika nem viseli el a könnyelmű Nyilast.

Bika és Bak:

Szexualitásuk azonos szinten áll. Nem hajlamosak ellenőrizhetetlen félrelépésekre, bár jellemük teljesen különböző, de a boldog szexualitás sok mindent képes kiegyenlíteni.

Bika és Vízöntő:

A Vízöntő szeretné a szexualitást lelkileg is elmélyíteni és kikísérletezni. A testiséget kedvelő Bika nem kedveli a rémképeket. A Vízöntő kíváncsisága mindazonáltal átmenetileg lehetővé tehet egy forró kapcsolatot, amelynek tüze azonban hamar elröppen.

Bika és Halak:

A Halak egy kissé tétovázó, és nem bízik a szexben sem, hogy a saját erotikus álmait beismerje. A Bika kezdeti meglepetésére segít neki, és megadja egy ilyen kapcsolat alaphangját, amely elég jól végződhet.

Horoszkópok: RákOroszlánSzűzIkrekHalakVízöntőKosSkorpióMérlegNyilasBak

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! - A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!