Erotikus horoszkóp – Kos

Ha kedvend van kufircolni, dögös rosszlányok várnak:


Tipikus kos

A Kos az első tavaszi jegy, és a Mars bolygó, a “kozmikus harcos” uralja. Ennélfogva a “Harcolni akarok”, a tipikus jelmondata ennek a csillagjegynek. Merészség és gyors elhatározások jellemzik ezt a tetterős “Mars-embert”, a jelmondathoz hűen gyors az “elhatározás – végrehajtás”. Egyszerűen fütyül a diplomáciára és az időt rabló megfontolásokra. Ehhez még sokat kell tennie…

A Kos bátor és kockázatvállaló kortárs. Viharos rámenős emberként kihívó úttörő feladatok tartoznak ennek a rettenthetetlen jegy szerelmi tevékenységeihez. Szűz területen, ahol szeret ismeretlen és titokzatos lenni, a Kos lelkesedéssel tesz felfedezéseket. Nincs hozzá fogható, aki az energiáit úgyszólván a tartóoszlopból mobilizálni tudná. Gyakran egy nélkülözhetetlen úttörő. A kitartás viszont nem igazán Mars tulajdonság.

Az egyik kalandnak vége, máris következik a másik. Stabil és biztos kapcsolatra, vagy rendre és rendszerre a Kos mindenesetre nem képes. Ugyanis közben már egy másik fronton harcol…
Sokan kérdezik, hogyan lehet egy ilyen tempót egy életen át fenntartani!? Semmi probléma! Aki olyan gazdagon van megáldva optimizmussal és erővel, mint ez a tüzes jegy, az újra és újra felépül – és azonnal benne van a térben. A ritka kudarcokat valahogy túléli. Tudniillik ő olyan ember, aki nem hagyja magát legyőzni.

Kedvenc pozíció

A Kos a legszívesebben hátulról közösül, mivel ez a legerőteljesebb, csaknem állatias módozata a szexnek. Hátulról – a hüvelybe és a popsiba…

Izgatószerek

Vanília: Meglehetősen ritkán fordul elő, hogy egy Kos szülött vágyban és szerelemben ínséget szenvedne. Mindazonáltal a személyes problémák és a stressz csökkenthetik a vágyat. Ekkor valami édes segíthet ennek a tüzes jegynek: azaz a vanília! Különösen akkor hatásos, ha a vanília javát a Kos alsókarjára dörzsölik. Az édes illat megnyugtatja a Kos idegeit, és az elméjét kellemesebb gondolatokkal tölti meg.

Különleges szerelmi tipp:

Erogén zónák: A Kos szülöttek szeretik, ha a fejüket, hajukat vagy az arcukat simogatják. A fülcimpák nyalogatása egyenesen a hetedik mennyországba repítik. Maga a dühöngő Kos kellemes örömöt fog érezni, ha szemhéjait csókolgatják, míg a Kos nő megborzad, ha egy borostás férfi szurkálja.

FÉRFI számára: Egy partnernő, aki jót akar a Kos férfinak, – három barátnőjével együtt – várja meztelenül a férfit.
NŐ számára: A temperamentumos Kos nő nem veszi jó néven, ha a férfi a combjai között elalszik.

A kos férfi

Nem tud mit kezdeni egy puritán nővel. Számára a nő meghalt, ha reggel vagy a következő három hétben csak kéreti magát. Azonnal akar közösülni. Különben elveszti tüzes érdeklődését. Fáradhatatlan és valósággal energiától duzzad, és agresszivitását le kell vezetni.
A nők általában lelkesednek érte. Valósággal mágneses erotikus aurája van. Uralkodó természete türelmetlenül átugrik bármilyen szabályt, tilalmat és szokást. Az összes normális helyzet, mint pl. a misszionárius pozíció vagy ágyban történő szeretkezés érdektelen számára.
Egy nőnek a legszokatlanabb helyekre is követnie kell őt. Ha éppen egy Intercity kocsiban, vagy egy telefonfülkében tör rá a szexualitás, akkor a nőnek ott is készen kell állnia a szeretkezésre.
Egy nő, aki követi őt, legmerészebb álmait is kiélheti – természetesen csak vele. Ugyanis megszállottan féltékeny. Saját maga sem tartja sokra a hűséget, de jaj annak nőnek, aki a postásra rá mer nézni. A nő hozzá tartozik, teljesen! Még annak az álmai is!
Ha a nő a Kos férfi kezébe adja magát, nem tud olyan gyorsan pislogni, ahogy a férfi a ruhát letépi a testéről. A további események megmutatják neki, hogy az előjáték nem volt téves következtetés. A férfival olyan éjszakát (vagy napot) él át, amiről eddig csak álmodott. A férfi ugyanis telhetetlen és találékony.
A vele élő nő ne reméljen nyugalmas házaséletet. Vele mindig történik valami, és ahol nem történik semmi, ott ő csinál valamit. Nem tudja elviselni, ha valami a (szexuális) fantáziája útjába áll. A nőnek, ha tetszeni akar neki, szárnyakat kell adnia a saját és a férfi fantáziájának – minden további feltétel és ellenkezés nélkül. Nincs ellenvetése a kezdeményezések ellen, de a saját ízlése szerint valósítja meg. Minden esetben átveszi a vezetést. Aki egy puszit ad az arcára, annak számítania kell arra, hogy kevesebb, mint egy perc alatt a férfi az egész testét csókokkal borítja be. Nála fel kell készülni a váratlan dolgokra is. Az előjátékkal látszólag a tilosban jár. Fékezhetetlen ösztöne nem ismer tabukat.

Kissé brutális lehet, és igen gyakran hajlamos a könnyebb vagy erőszakosabb szadizmusra. A nyelvi játék nem sokáig köti le. A nőn tombolja ki magát. Szája telhetetlen, és úgy tűnik, mintha kettő helyett tíz keze lenne, és a pénisze olyan, mint a “kalapács”. Szeret hátulról szeretkezni a nővel. Erre a célra szívesen használ széket, vagy hasonló bútordarabot. Ha kivételesen normál helyzetben szeretkezik, akkor a nő lábai közé térdel, popóját megemeli, és teljes erővel a nőbe hatol.
Ritkán gyengéd. A női nemi szervek orális izgatása számára csak azért van, hogy csiklót harapdálja és szívja. A nő mellbimbóival is hasonlóan bánik. Ha szeretkezni akar, még a korbács, a hajkefe, de a pálca használatától sem riad vissza. Szereti velük a nő puha popsiját veregetni. Lényeges akció!

Partnercsere ellen sincs kifogása. Minél szabadabb, annál jobb. Szívesen kimutatja, hogy mit tud. A nő azonban véletlenül se hátulról közelítse meg. Ez letörné férfiasságát.

A legjobban az Ikrek, a Skorpió vagy a Kos nőkkel jön ki, mert ők nem riadnak vissza a férfi extrém kívánságaitól.

A kos nő

Egy lassú, puhány férfinak semmi esélye sincs nála. Nála a szexnek gyorsan kell történnie. Nem értékeli a romantikus gyertyafényt és a kiterjedt előjátékot. Bájos és temperamentumos, de sértődékeny és önző. Gyakran végez önkielégítést. Étvágya határtalan, egyenesen állatias, és neki mindegy, hol hagyja abban a férfi. Ragadozó nőstényfarkassá válhat. Megtörténhet a férfival, hogy a nő szerelemből letépi a nadrágját, és a férfi meztelenül találja magát.
Egy férfi, aki a nőt békésen a misszionárius pozícióban szeretné magáévá tenni, az rossz helyen kopogtat. A Kos nő nagyon gyorsan felülkerekedik, ha a férfi nem vigyáz, akkor hosszan ott is marad. Nincs olyan, amit szexuálisan ne tenne meg, ha elkapja a szenvedély – és ez egy csendes férfi számára túl gyakori. Az ágyban egy működő vulkán, aki sikoltozik, karmol és harapdál. Számára nem létezik megbotránkoztató és tiltott dolog. Az egyetlen dolog, amit nem visel el, az az unalom. Ennek elkerülésére, a Kos nő valódi szadizmusra is hajlamos.

Számára egy úrnő-rabszolga viszony jelenti a csúcspontot. A felizgatott “cowboy” nő képét egy Kos nő találhatta ki. Szereti a kacér szex-öltözetet, amely sokat enged láttatni, és ami a férfit sóvárgó izgatottságba kergeti. Ezt a nőt nem lehet elcsábítani, hanem ő a csábító. Az a férfi, aki agresszióját kibírja, a földi mennyországban érezheti magát.

A kos társhoroszkópja

Kos és Kos:

A vulkán találkozása a vulkánnal. Az ember ideálisnak gondolná. De mindketten uralkodni akarnak a másikon, és az első ágybeli tűzijáték után a csetepatét nem lehet elkerülni.

Kos és Bika:

Az impulzív Kosnak unalmas a Bika megrögzött megfontoltsága. A kapcsolat azonban jól működhet, ha a Bika alárendeli magát a Kos vezető szerepének. De ez semmiképpen nem fog sokáig tartani.

Kos és Ikrek:

Itt két izgalmas kutató természet kerül össze. Az Ikrek, a Bikához hasonlóan, nem küzdenek szexuális gátlásokkal, néha azonban egyéb izgató dolgok eltérítik őket, és ezt a szex megszállott Kos nem tudja tolerálni.

Kos és Rák:

Mindkettő hatalmas szexuális vonzerővel rendelkezik, mivel a Rák nem szívesen rendeli magát alá az erősebbnek. Sajnos, az első szenvedély után nem marad elég vágy a kapcsolatban.

Kos és Oroszlán:

Két egyenrangú fél találkozik. Amíg a Kos nem mulasztja el, hogy a hiú Oroszlánnak bókoljon, és az Oroszlán meghagyja a Kos vezető szerepét, egy szexuális kapcsolat hullámai magasra csaphatnak.

Kos és Szűz:

A Szűz hideg és szenvedélymentes fantáziája garantáltan fellobbantja a nyugtalan Kos soha véget nem érő energiáját és vadságát, és saját állatias erejét. De szexuális értelemben mindketten annyira különbözőek, semhogy egy szexuális kapcsolatban reálisan nézve több mint 50-50%-os esélyt adjanak a másiknak. Az ilyen katasztrófa elkerülésére, mind a Kos, mind a Szűz maradjon inkább önmaga, és keressenek egy másik partnert.

Kos és Mérleg:

Az idealisztikus Mérleg könnyen csalódások érik a Kos agressziója és közvetlensége miatt, ha a Kos nem iparkodik apró finomságokat vinni a szerelmi játékba. Ezért a Mérleg csak rövid távú szexuális kielégülést talál a Kosnál.

Kos és Skorpió:

Menny és pokol – itt minden megtörténhet. Mindketten szeretik a nagyfokú szexet gazdag testi akciókkal fűszerezni. Azonban mindkettőjüknek ugyanolyan hatalmas a másikon uralkodni vágyás kényszere. Ez erős instabilitáshoz vezethet, még akkor is, ha mindketten arra törekednek, hogy ez legyen életük legizgalmasabb kalandja.

Kos és Nyilas:

A Kos jókedve hozzájárulhat ahhoz, hogy a Nyilas leküzdje mélabúra való hajlamát, és gátlástalanul feloldódjon a szexualitásban. Ez csak akkor sikerülhet, ha a nyilas korlátozza saját harcvágyát.

Kos és Bak:

A kíváncsi, ösztönös és kísérletező kedvű Kosnak sikerül az óvatos Baknál a meglévő, de elnyomott erős libidót fellobbantani. Ha ez egyszer sikerül, akkor többé semmi sem áll egy hosszú távú kapcsolat útjában. Jó esélyek egy boldog házasságra!

Kos és Vízöntő:

Az inkább passzív, álmodozó Vízöntőt a találékony Kos erősen uralja. A Vízöntő szívesen aláveti magát egy olyan vezetésnek, amely az érdekeit szolgálja. Ha ezt a Kos tapintatosan valósítja meg, akkor egy nagyon hasznos partnerkapcsolat keletkezhet.

Kos és Halak:

Náluk erős vérmérsékleti különbségek léteznek. A Kos ereje előcsalogathatja a Halak hatalmas fantáziáját a rejtekéből, így semmi sem áll egy élvezettel teli találkozás útjába, ha egymás vérmérsékletét ki tudják egyenlíteni.

Horoszkópok: RákOroszlánSzűzIkrekBikaHalakVízöntő – SkorpióMérlegNyilasBak

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! - A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

One thought on “Erotikus horoszkóp – Kos

Vélemény, hozzászólás?