Erotikus horoszkóp – Mérleg

Tipikus mérleg

A Mérleg, egy vidám Vénusz jegy, sokoldalú, mozgékony, és szeretetre méltóan lekötelező. Veleszületett kedvessége minden tipikus Mérlegnek valóban a legerősebb fegyvere, ezért tud ez a kifejezetten kedves kortárs az erőszakról lemondani. Végül is az a legfontosabb számára, hogy gondoskodjon a harmóniáról és kiegyenlítésről. Ehhez nagyon hasznos a diplomáciai érzéke, melyet a Mérleg születésétől fogva kamatoztat. Spontán döntések ebben a jegyben nagyon ritkák.

Mielőtt egy Mérleg elkötelezi magát, a döntést mindent szemszögből meg kell vizsgálnia, mérlegelnie és át kell gondolnia, ami tetemes időt vesz igénybe. Ezért ez még a partnerválasztásnál bizonyos vonakodást okozhat. Mire végre meghozza döntését, a partnere elég idegessé válhat. Nem árt, ha óvatosan besegít. A Mérlegnek kifejezetten jó ízlése és érzéke van színekhez és formákhoz.

Továbbá van stílusuk, és még esztéták is. Nem ritkán olyan hivatás iránt mutatnak érdeklődést (és tehetséget), amelyek szépséggel, divattal és művészettel vannak kapcsolatban. Még közvetítőként is verhetetlenek. Ez a jegy szülötte szívesen és hatékonyan dolgozik csapatban, mert erős csapatszellemmel rendelkezik. Magánéletére ugyanez vonatkozik. A társaságkedvelő és kapcsolatteremtő képessége tipikus Mérleg tulajdonság. S mi több, ez a Vénusz jegy az emelkedett életművészetre van teremtve – amelybe természetesen a szerelem is beletartozik.

A Mérleg férfiak nagyon barátságosak és békések. Ha a földön csak Mérleg szülöttek élnének, nem lenne több háború a világban. Bár gyülőli veszekedést és a diszharmóniát, tud harcolni. De csak ha feltétlenül szükséges – és akkor is elragadó nevetésével…

Kedvenc pozíció

A Mérleg szülötteknél tisztán az “a tergo” (hátulról) pozíció uralja az erotikus vágyálmokat. A nő szereti, ha a partnerük a fenekét “gyömöszöli”, és hátulról hatol be- vagy a hüvelyen, vagy a popó nyílásán keresztül. A férfi szívesen fekszik a hasán, és hagyja, hogy a nemi szervét hátulról kényeztessék. Még egy mű-pénisszel történő közösülésért is lelkesedik.

Izgatószerek

Mérleg: bors.
A Mérleg se a szerelemről, se egy jó étkezésről nem szeret lemondani. Ha mindkettőt tartalmasabban kívánja, akkor feketeborssal segíteni lehet egy kicsit. Semmi másra nem reagál a Mérleg jobban és gyorsabban, mint erre a minden kapcsolatot felhevítő fűszerre.

Különleges szerelmi tipp:

Erogén zónák: A Mérleg szülöttek szerfelett el vannak bűvölve a szerelmi masszázstól, főleg, amely a hátsó részükre irányul. A hátukon és a fenekükön kifejezetten érzékenyek. A popsira mért csípések és ütések mind a Mérleg férfit, mind a Mérleg nőt a kívánt extázisba hozzák.

A mérleg férfi

Nagyon kedves és szereti a nőket. Persze gyakran addig gondolkodik, míg elszalasztja a megfelelő pillanatot.
Az a nő, aki őt meg akarja szerezni, bátorítania kell, hogy érezze, hogy ő egy nagyszerű ember, és hogy a nő nem tud mit kezdeni a sportágyúval. Számára ugyanis a sporttevékenység nem esztétikus és erőt rabló tevékenység. Szereti a szépséget és ezért szereti a nőket. Egy szellemes beszélgetőpartner, és a nőnek, aki tetszeni akar neki, nemcsak izgalmas testtel kell rendelkeznie, hanem okosnak is kell lennie, aki kultúráról és irodalomról is tud beszélgetni. Közönséges szavakat nem kedveli.

A nő a kívánságait röviden közölje, és a férfi mindent megtesz, hogy kielégítse őt. Türelmes szerető, de nem bömbölő oroszlán, aki ráveti magát zsákmányára. A hatalmas szenvedéllyel nem tud mit kezdeni. Az ágyban is kiegyensúlyozott és mérsékletes. A rossz érzések nem neki valók. A nő a veszekedéseivel és jeleneteivel idegessé teszi. Aki veszekedést kezd nála, már nyert ügye is van, mert a Mérleg nem akar küzdeni.

A nőnek nagyon a férfi kedvére kell tennie, hogy azt érezze, hogy ő a hajtóerő. A férfi a kimerültségig azon fáradozik, hogy a nőnek orgazmust szerezzen. Semmi sem történhet sietősen. Az ágyban nyugalomra és tompa fényre van szüksége. Türelmetlen, gyorsan izgalomba jövő nőknek nehéz vele, míg hűvös, orgazmus problémákkal küszködő nők nála a megfelelő ágyban vannak. Ő, egy úgynevezett maratoni játékos az előjáték zongoráján, és visszatartja magát, hogy a nőnek örömöt okozzon. Ha már egyszer behatolt, a nő meglepve tapasztalja rendkívüli kitartását. Akadnak olyan nők, akik a Mérleg férfinak erőtlenül könyörögnek, mivel az órákig tartó fáradhatatlan szerelmi játéktól egyszerűen kimerültek. A Mérleg férfi még egy kielégülés után is rendkívül gyorsan újból készen áll szeretkezésre. “Egy igazi kelj fel Jancsi” ember!

Nem ismer tabut. A szeretkezés előtt a partnernőnek el kell mondania neki, mit szeretne, és a férfi minden fenntartás nélkül olyan jól kiszolgálja, mint a vágyak szuperáruháza. Egy zavaró telefonhívás sem zökkenheti ki nyugalmából a szeretkezés közben. Telefonálás után rögtön bevetésre kész.

Nagyon érdekli, hogy a partnernője hűséges-e hozzá, bár ő maga érzelmeiben annyira felületes, semhogy egy nőhöz hűséges lehetne. Sokszor több kapcsolatot is fenntart egyszerre. A Mérleg férfi a nőbe, mint általánosságban, és nem egy meghatározott típusba lesz szerelmes.

Ahogy a Mérleg nő, a férfi is szeret ékszert viselni, és szereti, ha partnernője is visel. Szerelmes a saját testébe, és szívesen ékszerezi péniszét és heréit gyűrűkkel és finom láncokkal. Hajlamos kukkolásra, maszturbációra és biszexualitásra.

Az Ikrek, az Oroszlán és a Nyilas nők illenek hozzá a legjobban.

A mérleg nő

Egész életében a közmondásos Mérleg marad, még ha szervesen nem is az. Impulzív emberek nagyon bizalmatlanul, ha nem gyűlölettel szemlélik. Kortársak, akik a szenvedélyétől megborzongnak, azt állítják, hogy képes bizonyos érzelmes felbuzdulásra.

Hideg természetük miatt igen nehezen tudják magukat más emberekkel elfogadtatni. Rend és tisztaság számít mindenek felett. Egy férfi jót tesz vele azzal, ha egy közös fürdőt javasol. Ha mindent kitakarított, annyira feloldódik, hogy hagyja, hogy a férfi azt tegye, amit akar. Ezt nem szenvedélyből teszi, hanem mert az a véleménye, hogy az egész szex “hűhó” az élethez tartozik, és a férfi igényli azt.
Ha az ágyban a férfi végre egy kis vágyat ébreszt benne, megtörténhet, a férfi fáradozásai közben egy porszemet vesz észre a fésülködőasztalon. A férfi jobban teszi, ha nem tér le a megszokott útról, ha a nő kiugrik az ágyból, törlőrongyot ragad és letörli a port. A Mérleg nő hajlamos arra, hogy a fogékony érzelmet ridegségnek nevezze.

A szexuális variációkat hamar rafinált perverziónak tartja. Nagyon izgalomba hozott Mérlegnek kell lennie, ha hajlandó az orális szexre. Meglepetésére ez ugyanolyan örömöt okoz számára, mint a közös önkielégítés. Ezek a túlkapások annyira rossz lelkiismerettel töltik el, hogy néha a popsijára mért ütések ellen sincs kivetése. Orgazmusa nem robbanásszerű, hanem csak egy gyengéd érzés.

A legjobban a Bika, a Rák vagy a Bak férfi illik hozzá.

A mérleg társhoroszkópja

Mérleg és Kos:

Szexuálisan nagyon sokat tudnak e csillagjegyek szülöttei egymásnak adni. De tartósan, a kiegyensúlyozott és békés Mérleget idegesíti a Kos mindig új erotikus szenzációkat hajszoló agresszivitása. Egy kapcsolat szórakoztató lehet, de a házasság csalódást okoz.

Mérleg és Bika:

A Mérlegnek nagyon kiegyensúlyozott vérmérséklete van, könnyen megfékezheti a féltékeny Bikát. De hosszú távon a Bika túl konzervatív a Mérleg számára, aki kínosan ügyel a biztonságra. Egy viszony mindkettőjük számára kellemes, egy tartós kapcsolat viszont túlságosan idegölő.

Mérleg és Ikrek:

Hasonló vérmérsékletük van, mindkettőjüknek nagy a mozgásigénye, nem hajlamosak féltékenységre, és szeretik a szerelmet. Jobb alig lehetne. A Mérlegnek és az Ikreknek egy szenvedélyes kapcsolat és egy tartósan izgalmas házasságot lehet előre jelezni.

Mérleg és Rák:

Az érzékeny Ráknak a költekező és öntelt Mérleg hamar bosszúságot okoz. A Mérlegnek az a vágya, hogy tartósan házon kívüli társasággal foglalkozzon, a Rákot visszavezeti a csigaházába. Egy viszony még elmegy, de a házasság drámával végződik.

Mérleg és Oroszlán:

Ha a Mérleg kiegyenlítő képességét beveti, és az Oroszlánnak adományozza az első rangfokozatot, akkor mindkettőjük szexuális vágya tökéletesen kitörhet a hálószobában. Egy izgalmas szerelem és egy kellemes házasság.

Mérleg és Szűz:

A Szűz jobban szereti a pénzt az ágynál, és nem tartja sokra a Mérleg szenvedélyes testszeretetét. A Mérleg nem tud mit kezdeni a Szűz kritikára való hajlamával, és a dogmatikus élet-beállítottságával. Hideg kapcsolat, idegölő házasság.

Mérleg és Mérleg:

Megleli a zsák a foltját. Annyira hasonlóak, hogy bódulatukban összeütköznek. Problémás lehet, ha az élet komolyságai jelentkeznek, és a Mérlegnek szembe kell néznie a realitással. Egy nagyon szenvedélyes szerelem, de a házasság problémákat vet fel.

Mérleg és Skorpió:

A Skorpió számára a Mérleg túlságosan is a felszínen úszik, de mégis vonzza és izgatja a Mérleg egyszerű testszeretete. Ha a Mérleg visszafogja magát, és feladja kapcsolatukon kívüli flörtjeit, akkor egy mámoros szerelem és egy kielégítő házasság alakulhat ki.

Mérleg és Nyilas:

A Nyilas jól meg tud lenni a Mérleg kapcsolaton kívüli flörtjeivel. A Mérleg hozzászokhatott a csapodárságához, és meg kell abban a hitében hagyni, hogy a kapcsolatban is kötetlen. Forró viszony és egy szórakoztató házasság lehet belőle.

Mérleg és Bak:

Ellentétes pólusok. A komoly Bak azzal a vágyával, hogy pénzt szerezzen, nem tud mit kezdeni a Mérleg ahogy esik úgy puffan beállítottságával. Mindazonáltal testileg vonzzák egymást. Egy rövid szerelem, lehetetlen házasság.

Mérleg és Vízöntő:

A társaságkedvelő Mérleggel a fantáziadús Vízöntő egy olyan embert talált, aki őt abba az izgalmas életbe bevonja, amiről mindig is álmodott. Mindketten toleránsak, és viharos szerelem köti őket össze. Nagyon jó kilátások szerelemre és házasságra.

Mérleg és Halak:

A Halak érzelmes hűsége hamar a vidám Mérleg idegeire megy, és a Halak nem találja meg a Mérlegnél azt a támaszt, amire szüksége van. A Halak nem viseli el a Mérleg sokfajta társasági érdeklődését. Egy bonyolult szerelem, egy rémes házasság.

Horoszkópok: RákOroszlánSzűzIkrekBikaHalakVízöntőKosSkorpió – NyilasBak

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! - A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

Vélemény, hozzászólás?